• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το Pokemon Go σας ωθεί να παίξετε σπίτι λόγω του κορωνοϊού

Το Pokemon Go σας ωθεί να παίξετε σπίτι λόγω του κορωνοϊού

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Pokemon Go σας ωθεί να παίξετε σπίτι λόγω του κορωνοϊού

Το Pokemon Go σας ωθεί να παίξετε σπίτι λόγω του κορωνοϊού

Εμφανίζει Pokemon μόνο κοντά στο σπίτι σας.

[Αρχική δημοσίευση: 16/3/20] Το Pokémon Go παίζεται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, καθώς θα πρέπει να ψάχνετε σε διάφορα μέρη για να συλλέξετε σπάνια Pokemon.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, η εταιρεία ανάπτυξης Niantic κυκλοφόρησε ένα update το οποίο εμφανίζει Pokemon μόνο όσο βρίσκεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να σας εμποδίσει από το να κάνετε βόλτες. Η αλλαγή αυτή είναι προσωρινή και επήλθε λόγω του κορωνοϊού.

Όσο η πανδημία του ιού COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται ανά τον κόσμο, οι επιχειρήσεις ωθούν τους εργαζόμενούς τους να δουλέψουν από το σπίτι, ενώ όσες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοιχτές ζητούν από τους πελάτες τους να κρατήσουν μια απόσταση. Παράλληλα, τα Incense packs, τα οποία αυξάνουν τα respawns νέων Pokemon, έχουν 99% έκπτωση και διαρκούν μία ώρα, ούτως ώστε να ψάχνετε Pokemon...με την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Οι Incubators εκκολάπτουν αυγά με διπλάσια συχνότητα ώστε να μην κάνετε αποστάσεις και τα PokeStops δίνουν Gifts με μεγαλύτερη συχνότητα. "Οι αλλαγές αυτές έγιναν με βάση την παγκόσμια κατάσταση της υγείας. Ζητούμε από τους παίκτες να αποφασίσουν να πάνε όπου θεωρούν καλύτερο για την υγεία τόσο την δικιά τους, όσο και των γύρω τους" δήλωσε η Niantic.

[Update: 24/3/20 - Νέα bonuses για να μείνετε σπίτι] Μπορεί να φαντάζει δύσκολη περίοδος για μια εταιρεία ανάπτυξης η οποία χρειάζεται τους παίκτες έξω από τα σπίτια τους να περιπλανώνται στους δρόμους όμως η Niantic αντέδρασε πολύ αποτελεσματικά και αστραπιαία στα όσα συμβαίνουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει έξτρα περιεχόμενο στο Pokemon Go ώστε να κρατήσει τους παίκτες μέσα στα σπίτια τους αυξάνοντας των αριθμών των Pokermon που προσελκύει ο παίκτης και τον χρόνο που είναι ενεργό το Incense.

Έχουν προστεθεί επίσης αναβαθμίσεις στο νέο Go Battle League, αφαιρώντας το requirement να περπατήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό βημάτων για το ξεκλείδωμα των νέων battle tracks. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν battle με τους Good Friends εξ αποστάσεως κάτι που συνέβαινε μόνο για όσους ήταν Ultra Friends.

Το τελευταίο update έχει προσθέσιε μια σειρά από bonuses συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

  • 3× Stardust και XP για το πρώτο Pokémon που πιάνεται μέσα στη μέρα.
  • Άνοιγμα 30 gifts την ημέρα, κουβαλήστε 20 στο inventory.
  • Νέα περιστρεφόμενα PokeCoin bundles μέσα στο shop.

Διαβάστε για το Netflix το οποίο μείωσε την ποιότητα των βίντεο λόγω του κορωνοϊού και συζητήστε για τον κορωνοϊό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification