Ειδήσεις RPG Nioh 2 gameplay videos

Nioh 2 gameplay videos

Monday, 02 Mar 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/21/0d/92/Webpnet-resizeimage2013-52-1568639858.jpg
 

Nioh 2 gameplay videos

Νέο gameplay video που εξηγεί το σύστημα μάχης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/9/19] To Nioh 2 είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα games του φετινού Tokyo Game Show. Η Koei Tecmo αποφάσισε να ξεκινήσει την παρουσίαση της δίνοντας στην δημοσιότητα ένα demo το οποίο λαμβάνει χώρα στην περιοχή με το όνομα Village of Cursed Blossoms. Αν και όλο το demo είναι στα ιαπωνικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την γλώσσα για να απολαύσετε το gameplay καθώς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις μάχες παρά στους διαλόγους.

Αν και υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες από άποψη gameplay, όπως η δυνατότητα να μεταμορφώνεστε σε Yokai, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή όσον αφορά τα γραφικά. Το demo μας δίνει επίσης μια γεύση από τα επερχόμενα boss fights αλλά και από το πως ο πρωταγωνιστής μπορεί να αξιοποιήσει στη μάχη τις νέες του ικανότητες.

[UPDATE: 2/3/20 - Νέο gameplay video] Η Team Ninja μέσω του Fumuhiko Yasuda, παρουσίασε το σύστημα μάχης του Nioh 2 στην πίστα Mount Tenno.

Το Nioh 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου για PS4.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nioh 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification