Ειδήσεις RPG 40χρονος Ιάπωνας έστελνε θανατικές απειλές στη Square Enix επειδή έχανε σε παιχνίδι της

40χρονος Ιάπωνας έστελνε θανατικές απειλές στη Square Enix επειδή έχανε σε παιχνίδι της

Saturday, 10 Aug 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/e8/e4/40-year-old-gamer-square-enix-email-threats-94-1565460325.jpg
 

40χρονος Ιάπωνας έστελνε θανατικές απειλές στη Square Enix επειδή έχανε σε παιχνίδι της

Συνελλήφθη προληπτικά.

 

Ένας 40χρονος Ιάπωνας συνελλήφθη γιατί έστελνε κατ' επανάληψη θανατικές απειλές στη Square Enix.

Ο 40χρονος έλεγε στο email του "Δώστε μου πίσω τα χρήματά μου από το κωλοπαίχνιδό σας. Θέλετε να επαναληφθούν όσα έγιναν στην Kyoto Animation;" Αμέσως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ιαπωνίας έλαβε δράση και τον συνέλλαβε προληπτικά.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το στούντιο παραγωγής anime Kyoto Animation δέχθηκε στις 18 Ιουλίου βόμβα στο κτίριό του που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να βρουν τραγικό θάνατο 35 εργαζόμενοι. "Είχα τσαντιστεί επειδή έχανα σε ένα παιχνίδι, γι' αυτό και έστειλα το σχετικό email" δήλωσε. Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το παιχνίδι στο οποίο αναφερόταν ο 40χρονος, αλλά μάλλον πρόκειται για mobile game.

Η συγκεκριμένη σύλληψη είναι η δεύτερη που γίνεται για fan της Square Enix μέσα στο 2019. Τον Φεβρουάριο ένας νοσηλευτής απείλησε το προσωπικό της εταιρείας καθώς αποτύγχανε κατ' επανάληψη να λάβει αντικείμενο που ήθελε σε ένα gacha game παρότι ξόδεψε πάνω από 1.500 λίρες.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Square Enix στην E3 2019. Συζητήστε για την Square Enix στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification