Ειδήσεις RPG Dark Souls: Προτομή του Artorias the Abysswalker

Dark Souls: Προτομή του Artorias the Abysswalker

Thursday, 20 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/9c/a6/artorias-the-abysswalker-25-1561022996.jpg
 

Dark Souls: Προτομή του Artorias the Abysswalker

Το ύψος της ξεπερνά τα 74 εκατοστά.

Tο να υπερνικήσεις οποιοδήποτε Boss από τον μαγευτικό κόσμο του Dark Souls είναι άξιο θαυμασμού, πόσο μάλλον να έχεις στην κατοχή σου μια μια πραγματικού μεγέθους λεπτομερή προτομή του Artorias the Abysswalker σαν βραβείο.

Ερχόμενο στην ζωή από μια συνεργασία μεταξύ του Bandai Namco και του First4Figure, είναι ένα εντυπωσιακά λεπτομερές και επιβλητικό κομμάτι το οποίο χωρίς αμφιβολία θα κλέψει την παράσταση. Σε ύψος περίπου 74 εκατοστών σίγουρα θα είναι δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να το τοποθετήσετε.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιο είναι το κόστος αυτού του υπέροχου δημιουργήματος. Η τιμή του ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 598€. Για όσους αυτό το ποσό φαντάζει κάπως υπερβολικό, μια μικρότερου μεγέθους έκδοση είναι διαθέσιμη σε ύψος 40 εκατοστών. Ακόμα και για αυτήν όμως, θα πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, καθώς για να την αποκτήσετε θα πρέπει να ξοδέψετε το ποσό των 244€ περίπου.

Στο σχετικό βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο από τα στελέχη της εταιρείας να μιλάνε για την προτομή περίπου μία ώρα περιστρέφοντας την. Είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κομμάτι που ο πιο ένθερμος fan του Dark Souls θα ήθελε να έχει στην κατοχή του, εμπλουτίζοντας την συλλογή του. Όσοι από εσάς έχετε την οικονομική άνεση να διαθέσετε το ποσό των 598€, μπορείτε να το αποκτήσετε κατόπιν προ-παραγγελίας στο  Artorias the Abysswalker bust with First4Figures μέχρι τις 19 Ιουλίου.
 
Διαβάστε το review του Dark Souls 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification