Ειδήσεις RPG Mod του Skyrim τοποθετεί ποτήρια των Starbucks στα τραπέζια όπως συνέβη στο Game of Thrones

Mod του Skyrim τοποθετεί ποτήρια των Starbucks στα τραπέζια όπως συνέβη στο Game of Thrones

Saturday, 18 May 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c5/7c/2c/skyrim-starbucks-mod-2-1558176165.jpg
 

Mod του Skyrim τοποθετεί ποτήρια των Starbucks στα τραπέζια όπως συνέβη στο Game of Thrones

Οι gamers σατιρίζουν την viral σκηνή.

 

Ένα αλλόκοτο mod του Skyrim γεμίζει τα μεσαιωνικά τραπέζια με ποτήρια από τα Starbucks, όπως συνέβη στην επίμαχη σκηνή του Game of Thrones.

Το λάθος(;) που έγινε από την παραγωγή του Game of Thrones έγινε viral όπως ήταν αναμενόμενο και αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο και από το gaming community. Έτσι η φαντασία των fans οργίασε για ακόμα μία φορά και κάπως έτσι έχουμε την περίπτωση του DarkMaster06, όπως ονομάζεται στο Reddit, ο οποίος ζήτησε από τους modders εισάγουν στο αγαπημένο το video game, το Skyrim, ποτήρια από τα Starbucks. Έτσι κι έγινε, αφού στην σελίδα Nexusmods φιγουράρει το εν λόγω mod που τοποθετεί διακριτικά ορισμένα ποτηράκια, με στόχο να σατιρίσει το συμβάν.

Το Skyland Coffe mod δημιουργήθηκε από τον JohnRose81 και χάρις σε αυτό μπορείτε να συναντήσετε αρκετά ποτήρια που φέρουν το λογότυπο “Skyland Coffee” καθότι ο modder δεν ήθελε να βάλει το αυθεντικό λογότυπο και να ρισκάρει με μηνύσεις. Σίγουρα δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό σε σύγκριση με άλλα mods που έχουμε δει, αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο και πρωτότυπο.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάστε το σχετικό mod.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 18/05/2019 14:15
χαχαχα έχω λιώσει μιλάμε.
Notification