Ειδήσεις RPG Matter από την Bungie

Matter από την Bungie

Tuesday, 09 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a8/92/48/matter-bungie-game-trademark-47-1538339718.jpg
 

Matter από την Bungie

Θα είναι RPG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/9/18] Η Bungie κατοχύρωσε στις 28 Σεπτεμβρίου το εμπορικό σήμα του “Matter” στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κατοχύρωση έγινε στις κατηγορίες 9 και 41 που αφορούν αντίστοιχα τα “computer game software” και “online entertainment services”, οπότε έχουμε ουσιαστικά να κάνουμε με κάποιο νέο game που ετοιμάζει η εταιρεία, εκτός και αν αναφέρεται σε κάποιο expansion Destiny 2.

Βέβαια, το τελευταίο είναι σχεδόν απίθανο, εάν κρίνουμε από το logo που συνοδεύει την κατοχύρωση, το οποίο μπορείτε να δείτε και στην κεντρική εικόνα του άρθρου. Δεν αποκλείεται η Bungie να ετοιμάζει κάποιο online game ή ένα MMORPG. Θυμίζουμε ότι φέτος έλαβε χρηματοδότηση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την NetEase για να αναπτύξει νέα games. Η τελευταία συνεργάζεται με την Blizzard για την λειτουργία των Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone Diablo III και άλλων games στην αγορά της Κίνας.

[UPDATE: 9/6/20 - Θα είναι RPG] Το νέο παιχνίδι της Bungie θα είναι "RPG" σύμφωνα με την σχετική αγγελία της Αμερικάνικης εταιρείας και ίσως διεξαχθεί σε fantasy σενάριο.

Η Bungie ζητάει designer που θα δημιουργήσει κάθε είδους αντικείμενο για loot, όπως armor και όπλα και θα φτιάξει ένα σύστημα με το οποίο τα αντικείμενα αυτά θα διανέμονται στο dungeon ενός Necromancer.

Μία ακόμη αγγελία για τον lead combat designer αποκαλύπτει ότι η μάχη θα είναι ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Θα υπάρχουν περίπλοκοι μηχανισμοί, όπως "βοηθητικοί κώνοι στόχευσης" όπως διαβάζουμε από την αγγελία, χειρισμός που θα ανταποκρίνεται στο πως θα στρίβετε το analog stick μέσα στη μάχη και πολλές ξεχωριστές συμπεριφορές στο A.I. των εχθρών".

Η αγγελία για τον art director αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει και competitive multiplayer mode.

Διαβάστε το review του Destiny 2 και συζητήστε για το Matter στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification