Ειδήσεις RPG Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors

Friday, 16 Feb 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/31/da/92/fire-emblem-warriors-27-1504880700.jpg
 

Fire Emblem Warriors

Προστίθενται τρεις νέοι χαρακτήρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/1/17] Κατά την διάρκεια της τελικής παρουσίασης του Nintendo Switch στις 13/1 ανακοινώθηκε το Fire Emblem Warriors.

Το νεότερο μέλος της ομώνυμης Tactical RPG σειράς θα έρθει αποκλειστικά στην νέα κονσόλα της Nintendo και αναπτύσσεται από την Koei Tecmo, που της είχε δώσει θετικό δείγμα γραφής το 2014 με το Hyrule Warriors στο Wii U και το 3DS.

Τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου η Nintendo θα διεξάγει ένα Nintendo Direct για την σειρά Fire Emblem και εκεί θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

[UPDATE: 19/1/17 - Έρχεται και στο New 3DS] Η Nintendo ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του πρόσφατου Fire Emblem Direct ότι το Fire Emblem Warriors θα κυκλοφορήσει και στο New 3DS πέρα από την έκδοση του Switch. Πρόκειται για το μόλις δεύτερο exclusive του New 3DS μετά το Xenoblade Chronicles 3D. Η συγκεκριμένη κίνηση μοιάζει φυσιολογική μετά και την αντίστοιχη μεταφορά του Hyrule Warriors του Wii U στο 3DS ως Hyrule Warriors Legends. Μάλιστα η αποκλειστική κυκλοφορία στο New 3DS δείχνει μονόδρομος μετά τα τεχνικά προβλήματα που είχαν παρουσιασθεί στην έκδοση του Hyrule Warriors Legends στο πρώτο 3DS λόγω της χαμηλής ισχύος του. Στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η περίοδος κυκλοφορίας θα είναι το Φθινόπωρο του ’17. Δείτε την επέκταση του προηγούμενου τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 2: 31/5/17 - Νέα screenshots] Το Weekly Famitsu δημοσίευσε νέα screenshots από το Fire Emblem Warriors που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Koei Tecmo. Στις εικόνες θα δείτε τους πρωταγωνιστές Liam και Shion μαζί με ήρωες από προηγούμενα games της σειράς, όπως τον Chrom από το Fire Emblem Awakening και τον Marth από το Fire Emblem: Shadow Dragon. Στους νέους χαρακτήρες που αποκαλύφθηκαν προστίθεται η Yuana η οποία είναι η μητέρα των πρωταγωνιστών και ο Darios που λειτουργεί ως μέντορας και μεγάλος αδερφός.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται αυτή την στιγμή στο 70%.

[UPDATE 3: 13/6/17 - Νέο τρέιλερ στην E3 2017] Κατά την διάρκεια του Nintendo Spotlight στην E3 2017 παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το Fire Emblem Warriors.

Μέσα στο παιχνίδι θα αναλαμβάνετε τον ρόλο πολλών χαρακτήρων, όπως οι αρχικοί της σειράς Lian και Zion, αλλά και οι Chrom (Awakening), Marth (Shadow Dragon και Blade of Light), καθώς επίσης τρεις ήρωες από τo Fire Emblem Fates, οι Ryoma, Xander και female Corrin. Το σύστημα μάχης θα είναι hack 'n' slash σε ανοιχτές περιοχές και θα υποστηρίζει Weapons Triangle και διαλόγους.

[UPDATE 4: 5/7/17 - Τρέιλερ χαρακτήρων] Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Fire Emblem Warriors στο οποίο παρουσιάζονται οι χαρακτήρες του.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει τους χαρακτήρες που θα κάνουν την εμφάνισή τους και συγκεκριμένα τους Lucina, Robin, Frederick και την Lissa, ενώ να σημειωθεί ότι θα περιλαμβάνονται όλοι οι χαρακτήρες του Fire Emblem Awakening. Επίσης, θα περιέχει κάποιους καινούριους ήρωες, μαζί με κάποιους αγαπημένους από τα προηγούμενα games της σειράς, σε ένα RPG που θα παρουσιαστεί με παρόμοιο gameplay με αυτό του Hyrule Warriors.

[UPDATE 5: 9/8/17 – Cordelia] Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Fire Emblem Warriors, στο οποίο βλέπουμε την Cordelia να σφάζει ορδές εχθρών όντας καβάλα στο flying mount της που ονομάζεται Pegasus.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 6: 8/9/17 - Τρέιλερ χαρακτήρων] Η Koei Temco κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του Fire Emblem Warriors που παρουσιάζει αρκετούς από τους ήρωες του παιχνιδιού.

Στο νέο αυτό τρέιλερ βλέπουμε τους νέους χαρακτήρες που αναμένεται να συναντήσουμε στο παιχνίδι σε δράση. Ο Ιαπωνικός τίτλος του βίντεο μας εμποδίζει από το να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται ωστόσο η παρουσία του αριθμού “1” καθώς και η μη κάλυψη του πλήρους cast ίσως σημαίνουν πως θα υπάρξει κι άλλο ανάλογο βίντεο.Σε αυτό βλέπουμε τους Chrom, Male Robin, Cordelia, Frederick, Lucina, Female Robin και Lissa.

[UPDATE 7: 26/9/17 - Τρέιλερ με νέους χαρακτήρες] Η εταιρεία ανάπτυξης Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Fire Emblem Warriors.

Το τρέιλερ εστιάζει στους νέους χαρακτήρες που ανακοινώθηκε πως θα προστεθούν στον τίτλο, τις Celica, Lyn, Caeda και Tiki. Επίσης στο βίντεο εμφανίζονται και μερικοί που έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό όπως οι Marth, Rowan και Lianna.

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 8: 10/10/17 - Κυκλοφόρησε τηλεοπτικό σποτ] Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για το επερχόμενο Fire Emblem Warriors.

Στο βίντεο θα δείτε μερικά πλάνα από κάποιο cutscene που μάλλον θα βρίσκεται στην αρχή του τίτλου καθώς και τους χαρακτήρες Caeda, Takumi, Ryoma, Frederick και Male Robin.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 9: 16/2/18 - Προστίθενται τρεις χαρακτήρες] Η Koei Temco κυκλοφόρησε τρία νέα τρέιλερ του Fire Emblem Warriors με αφορμή την εμφάνιση τριών νέων χαρακτήρων μέσω των νέων DLC.

Συγκεκριμένα βλέπουμε τους χαρακτήρες Minerva, Navarre και Linde και τις εντυπωσιακές Musou κινήσεις τους. Οι τρεις χαρακτήρες θα προστεθούν στο παιχνίδι μέσω DLC, μαζί με νέα skills και history maps. Φυσικά θα υπάρξουν και νέα costumes, armor breaks και weapon attributes.

 

 

Το Fire Emblem Warriors θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 για Nintendo Switch και 3DS. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 22) 15/01/2017 16:16
εντάξει το trailer ανακοινώνει το παιχνίδι και τίποτε άλλο, όπως έγραψε και ο Μάνος την
Τετάρτη θα μάθουμε περισσότερα. Η Nintendo κάνει γνωστά τα αποκλειστικά της παιχνίδια για την καλύτερη προώθηση του Nintendo Switch.
#2 Zaratoth (Level 28) 19/01/2017 02:14
Απ'ότι φαίνεται, είναι η χρονιά των Fire Emblem!
#3 ashbringer (Level 25) 01/06/2017 08:53
Απο τους must τίτλους για φέτος.Περιμένου με περισσότερες πληροφορίες.
#4 Phobos (Level 22) 05/07/2017 20:48
Πολύ το κουράζει η Nintendo προσπαθώντας να χτίσει hype. Λογικά θα πρέπει να είναι καλό, το έμαθαν το μάθημά τους πλέον. :-*
Notification