Call of Duty: Black Ops Cold War Outbreak

Hot
Call of Duty: Black Ops Cold War Outbreak

Call of Duty: Black Ops Cold War Outbreak

Έρχεται quest με το The Orda boss. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/2/21] Η Activision ανακοίνωσε το zombies mode με τίτλο "Outbreak" για το Call of Duty: Black Ops Cold War, όμως λίγο αργότερα αφαίρεσε την ανακοίνωση, παριστάνοντας ότι δεν συνέβη ποτέ.

Οι αναφορές, που πυροδοτούν τις φήμες γύρω από το Outbreak mode έχουν εντοπιστεί στην εφαρμογή του Call of Duty: Black Ops Cold War και στο επίσημο site, παρουσιάζοντας ένα τρέιλερ με τίτλο "Welcome to Outbreak" χωρίς όμως την δυνατότητα αναπαραγωγής του τρέιλερ. Ένας χρήστης του Twitter με όνομα Okami σημειώνει ότι τα post παρέμειναν online για 30 λεπτά, πριν η εταιρεία τα αφαιρέσει. Το θετικό είναι ότι αρκετοί χρήστες πρόλαβαν να κάνουν screenshot την εν λόγω δημοσίευση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται μετά από διάφορα easter eggs του Call of Duty: Warzone για τα zombies. Είτε το zombies mode θα έρθει απ' ευθείας στο Call of Duty: Warzone, είτε πρόκειται για παράλληλη προώθηση του mode για το Black Ops, το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έχουμε νεότερα, καθώς η Season 2 των Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone ξεκινάει στις 25 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένεται νέο περιεχόμενο.

Η Treyarch δίνει επίσης κρυπτογραφημένα στοιχεία για τον χάρτη του zombies mode στο Twitter.

Περισσότερες πληροφορίες για το Zombies mode και την Season 2 του Call of Duty: Black Ops Cold War αναμένονται στις 25 Φεβρουαρίου, όταν θα γίνει και η έναρξη της νέας season.

[UPDATE: 22/2/21 - Η Activision το αποκάλυψε επίσημα] Η Activision λύνει την σιωπή της και αποκαλύπτει το επερχόμενο zombie mode του Call of Duty: Black Ops Cold War.

Το Outbreak θα είναι ένα “large-scale”mode με zombies και θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν update μέσα στην εβδομάδα, μαζί με τη νέα σεζόν που έρχεται στις 25 Φεβρουαρίου. Εσείς και άλλοι τρείς παίκτες θα πρέπει να διεισδύσετε στο Ural Mountains της Ρωσίας και εκεί θα μπορείτε να εξερευνήσετε και να lootάρετε ελεύθερα. Θα υπάρχουν κάποια tasks στον χάρτη σας και θα ποικίλουν από κλασικά holdout μέχρι και escort και elimination. Αν τα ολοκληρώσετε αυτά τα tasks, θα μπορείτε να πάτε σε ένα μυστηριώδες ραδιοφάρο, όπου θα μπορείτε να πιείτε Pack-a-Punch αναψυκτικά και να κάνετε craft εξοπλισμό.

Καθώς θα προχωράτε, θα συγκεντρώνετε Raw, Refined και Flawless Aetherium Crystals που θα σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε upgrade τα skills σας. Ακόμα και δεν έχετε το Cold War, θα μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου.

[UPDATE 2: 22/3/21 – Έρχεται νέος χάρτης] Η Treyarch ανακοίνωσε ότι στο Call of Duty: Black Ops – Cold War: Outbreak θα έρθει σύντομα ένας νέος χάρτης.

Η Treyarch έκανε την ανακοίνωσε μέσω Twitter, δηλώνοντας ότι το Outbreak θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ονομασία του ή  συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Outbreak κυκλοφόρησε μαζί με την Season 2 του Call of Duty Black Ops – Cold War και ως τώρα διαθέτει τους χάρτες Ruka, Alpine και Golova.

 

[UPDATE 3: 17/5/21 – Έρχεται event με το The Orda boss] Στο Call of Duty: Black Ops - Cold War Zombie Outbreak θα προστεθεί μέσω update, το boss The Orda.

Σύμφωνα με την Treyarch, μαζί με το νέο boss θα προστεθεί επίσης νέο περιεχόμενο, καθώς στα Mystery Boxes θα υπάρχουν όλα τα όπλα από την κυκλοφορία του mode και όλα θα γίνουν πιο δυνατά. Επιπλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα blueprints και τα attachments που έχετε ξεκλειδώσει σε όλα τα όπλα που έχετε βρει σε μια πίστα. Θα μπορείτε να προσθέσετε το setup σας σε ένα όπλα χρησιμοποιώντας την επιλογή Apply Blueprint.

Επίσης θα έρθει ένα νέο Cranked που θα είναι μία πιο γρήγορη έκδοση του ήδη υπάρχοντος mode. Η Treyarch δήλωσε επίσης ότι ο νέος χάρτης στα Zombies θα κυκλοφορήσει μαζί με την Season 4 και θα διαδραματίζεται μετά την ολοκλήρωση του quest του Outbreak. Τέλος αποκάλυψε ότι αρκετά όπλα και weapon perks βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

 

Διαβάστε περισσότερα για την Season 2 των Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone και συζητήστε για το Call of Duty: Black Ops Cold War στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε Call of Duty: Black Ops Cold War; Κάντε κλίκ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/02/2021 19:52
Ίσως απλά έγινε ένα λάθος και τρέχουν να το μαζέψουν.