To map αλλάζει στην πέμπτη season του Call of Duty: Warzone

Hot
Βάσια Κούκια
To map αλλάζει στην πέμπτη season του Call of Duty: Warzone

To map αλλάζει στην πέμπτη season του Call of Duty: Warzone

Νέος operator υποδεικνύει την ένταξη περιεχομένου από τη σειρά Black Ops.

To update για την πέμπτη σεζόν του Call of Duty: Warzone θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και φημολογείται ότι θα φέρει μαζί του και μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το map του.

Σύμφωνα με το Video Games Chronicle η ανακαίνιση θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτό εσωτερικό χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου και την προσθήκη ενός τραίνου γεμάτο με loot, το οποίο θα κάνει τον κύκλο του map. Επιπλέον το υποτιθέμενο Call of Duty με θέμα τον Ψυχρό Πόλεμο έχει αρχίσει να αφήνει τα στοιχεία του στο Battle Royale εδώ και ένα μήνα, όπως για παράδειγμα το κατασκοπευτικό αεροπλάνο που είναι κολλημένο μεταξύ των τοίχων μέσα στο μυστηριώδης bunker. Άλλα μυστικά που έχουν αποκαλυφθεί περιλαμβάνουν ένα δωμάτιο πολέμου, μία αντίστροφη μέτρηση και μία πυρηνική κεφαλή, με την οποία υποτίθεται ότι προκαλέσουν την ανακαίνιση του map, όπως ακριβώς συνέβη με το Fortnite και την μαύρη τρύπα.

Το νέο Call of Duty θα έχει σύμφωνα με αναφορές τα δικά του campaign, multiplayer και mode με zombie, αλλά θα περιλαμβάνει και το Warzone όπως συνέβη και με το Modern Warfare. Σύμφωνα με τις πηγές, το Warzone θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη μηχανή του Modern Warfare με την Raven Software να ηγείται στο development.

 

 

Ο χρήστης του Twitter BKTOOR_ βρήκε μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού έναν νέο operator με το όνομα “Woods”, που μοιάζει με το όνομα του χαρακτήρα Frank Woods από το Black Ops, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να εισαχθεί περιεχόμενο από τη σειρά μέσα στο Battle Royale.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification