Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Για να γλιτώσετε χρόνο.

Η Riot Games αποφάσισε να σας επιτρέψει να κάνετε surrender στο Valorant σε κάθε match.

Με το patch 1.02 που ετοιμάζεται, θα μπορείτε να κάνετε surrender. Το χαρακτηριστικό αυτό το έχει ζητήσει ένα μέρος του community. Ανάλογη λειτουργία υπάρχει και στο League of Legends. Στο Valorant ωστόσο η Riot δεν διευκρίνισε πως θα δουλεύει το χαρακτηριστικό αυτό. Ελπίζουμε να γίνεται ξανά με την μορφή ψηφοφορίας των παικτών κάθε ομάδας. Δεν διευκρινίστηκε επίσης αν κάνετε surrender τι θα συμβαίνει με τα MMR gains/losses και γενικότερα πως επηρεάζονται τα ranks.

Το ranked mode του Valorant θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, μαζί με τα competitive matches. Όλα αυτά στο patch 1.02.

[UPDATE: 24/6/20 – Αλλαγή στο User Interface] Η Riot Games θα κάνει άλλη μια αλλαγή με το Patch 1.2 η οποία είναι κάποιες μικρές αλλαγές στο User Interface που η ίδια είπε ότι θα χρειαστεί λίγο έως ότου τις συνηθίσουμε. Ο σκοπός του νέου User Interface και HUD είναι να το διαφοροποιήσει την έκδοση από την beta και να κάνει την εμπειρία της μετακίνησης στα μενού πιο εύκολη.


Με το νέο User Interface θα υπάρχει ένα back button και το ίδιο θα σας βγάζει από detailed view. Επίσης η έξοδος στην επιφάνεια εργασίας θα γίνεται τώρα με ένα κουμπί. Η Riot Games είπε ότι αυτές οι μικρές αλλαγές είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου update που ετοιμάζει.

Διαβάστε το review του Valorant και συζητήστε για το νέο Τactical Shooter της Riot Games στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification