Overwatch 2 gameplay videos

Hot
Overwatch 2 gameplay videos

Overwatch 2 gameplay videos

Η Blizzard θα παρουσιάσει νέο gameplay video την επόμενη εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/11/19] Το Overwatch 2 ήταν μια από τις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις της φετινής BlizzCon, όπου μάλιστα το παιχνίδι παρουσιάστηκε σε playable μορφή.

Ο YouTuber "ohnickel" ανέβασε ένα σχεδόν δίωρο βίντεο με PvP και PvE περιεχόμενο, στο οποίο μπορείτε να δείτε την αναβαθμισμένη engine του Overwatch 2 με μεγαλύτερα maps και βελτιωμένα μοντέλα χαρακτήρων. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE: 11/5/19 - Nέο 14λεπτο βίντεο με το Story Mode] Δόθηκαν στη δημοσιότητα 14 λεπτά από μια co-op Story Mission του Overwatch 2. Στο video βλέπουμε τον Reinhardt, την Mei, την Tracer και τον Lucio να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη στο Rio de Janeiro ώστε να επιβιβαστούν στο εχθρικό σκάφος και να καταστρέψουν τον πυρηνικό αντιδραστήρα του.

[UPDATE 2: 12/5/21 - Νέο gameplay video θα παρουσιαστεί μέσα στο Μάιο] Ο σκηνοθέτης του Overwatch 2, Aaron Keller ανακοίνωσε ότι η Blizzard θα πραγματοποιήσει ένα livestream όπου θα δείξει gameplay από το επερχόμενο Overwatch 2.

Εκτός από τον Keller, στο livestream θα συμμετέχουν και οι Geoff Goodman και Dion Rogers, lead designer και art director αντίστοιχα, καθώς και άλλα μέλη της ομάδας ανάπτυξης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους νέους χάρτες και τις εικαστικές αλλαγές του Overwatch 2. Ο Keller δήλωσε: "Για να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, ότι δείξουμε βρίσκεται υπό ανάπτυξη και δεν αποτελεί το τελικό προϊόν. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το PvP του Overwatch 2 αργότερα μέσα στην χρονιά. Η ομάδα ανάπτυξης είναι αφοσιωμένη στο να αποκαλύψει νέες πληροφορίες για την ανάπτυξη του Overwatch 2 σε όλους σας".

Το livestream θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου.

[UPDATE 3: 20/5/21 - Το livestream παρουσίασης] Η Blizzard παρουσίασε το PvP του Overwatch 2 μέσω livestream. Γνωρίστε το στο παρακάτω βίντεο.

Στους αγώνες δεν θα συμμετέχουν 6 παίκτες ανά ομάδα αλλά 5 (θα έχουμε 5v5 δηλαδή). Στο livestream παρουσιάστηκε επίσης ο hybrid map της Νέας Υόρκης, με διάφορα χαρακτηριστικά σημεία, όπως το Grand Central Station.

[UPDATE 4: 21/5/21 – Οι αλλαγές στα PvP και στους χαρακτήρες] Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Overwatch 2, ο director Aaron Keller μίλησε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στα PvP.

Ο Keller δήλωσε: "Στο Overwatch πάντα υπήρχαν δύο ομάδες από έξι παίκτες. Στο Overwatch 2, κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 παίκτες, δηλαδή δύο support, δύο DPS και ένα tank. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι που θέλαμε να κάνουμε αυτή την αλλαγή. Όπως είπα νωρίτερα, το Overwatch έχει αλλάξει με τον καιρό. Πριν την κυκλοφορία δεν είχαμε κανένα hero limit, ενώ τώρα έχουμε. Κυκλοφορήσαμε ένα role lock και πιστεύουμε ότι αυτό είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζεται το Overwatch από εδώ και πέρα. Αν το σκεφτείτε συμβαίνουν πολλά σε κάθε χάρτη του Overwatch. Ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος και πάντα προσπαθούσαμε να κάνουμε τις μάχες εύκολες και κατανοητές και παρόλη τη δουλειά αυτή, μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβετε τι κάνουν οι υπόλοιποι 11 παίκτες. Το να αφαιρέσουμε δύο απλοποιεί τα πάντα. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να καταλαβαίνουν ότι συμβαίνει γύρω τους και να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές".

Όσον αφορά τα tanks, τα οποία επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την αλλαγή, καθώς μπορούσαμε πριν να έχουμε δύο, ο Keller δήλωσε: "Τα tanks μπορούν να γίνουν προβληματικά. Ένας DPS ήρωας είναι απλός καθώς πυροβολεί. Οι ικανότητες των tanks μπορούν να γίνουν θορυβώδεις και όταν συναντηθούν με άλλα tanks, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και για τις δύο ομάδες." Τα tanks σαν χαρακτήρες έχουν αλλαγές και ο lead hero designer, Geoff Goodman δήλωσε ότι θα είναι πιο επιθετικά και θα απαιτούν περισσότερα από τον παίκτη, πέρα από το να απορροφούν σφαίρες.

[UPDATE 5: 17/9/21 – Η Blizzard θα παρουσιάσει νέο gameplay video την επόμενη εβδομάδα] Η Blizzard ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι κατά τη διάρκεια των Overwatch League Grand Finals, θα παρουσιάσει νέα πλάνα και πληροφορίες για το Overwatch 2.

Στην παρουσίαση θα υπάρξουν επίσης και νέες πληροφορίες για τις αλλαγές στους χαρακτήρες Bastion και Sombra και συγκεκριμένα μία ανάλυση στο πως θα συνδεθεί ο Bastion στην φιλοσοφία του Overwatch 2. 

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Overwatch 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες και αντιπάλους για το Overwatch, τότε ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.