Φήμες γα το Apex Legends στα κινητά

Hot
Φήμες γα το Apex Legends στα κινητά

Φήμες γα το Apex Legends στα κινητά

Ανακοινώθηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/5/19] Το Apex Legends απέδειξε ότι ήταν μεγάλη επιτυχία για την Electronic Arts και για αυτό θα δούμε σύντομα μία υλοποίηση του για τα κινητά τηλέφωνα.

Η μεταφορά του παιχνιδιού στα κινητά τηλέφωνα θα γίνει και σε χώρες όπως η Κορέα και η Κίνα. Ακόμα η EA δήλωσε ότι το 30% των παικτών που παίζουν το Apex Legends είναι καινούριοι στο Origin. To Apex Legends είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο παιχνίδι στην ιστορία της εταιρείας με περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες να παίζουν σχεδόν πριν δύο μήνες. Η Respawn συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι με περισσότερα updates και περιεχόμενο για το Battle Pass.

[UPDATE: 29/10/19 - Πλησιάζει η έκδοση για smartphones] Στο Battle Royale genre, τα PUBG και Fortnite βρήκαν για τα καλά έναν νέο διεκδικητή στο πρόσωπο του Apex Legends, όσο κι αν τα δύο πρώτα αποτελούν Third-Person Shooters και το τρίτο First-Person Shooter.

Ο τίτλος της Respawn Entertainment συγκέντρωσε 70 εκατομμύρια παίκτες, όπως ανακοίνωσε η Electronic Arts σε meeting επενδυτών πριν από μερικές ώρες. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η έλευση του Apex Legends σε νέες πλατφόρμες. Η είδηση αυτή ήρθε από τον αντιπρόεδρο και οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, Blake Jorgensen. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαϊου, το Apex Legends θα κυκλοφορήσει και για κινητά, άρα αυτά είναι τα σίγουρα format που θα δούμε το παιχνίδι.

Σχετικά με το Nintendo Switch, δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Το PUBG θυμίζουμε ότι δεν κυκλοφορεί για Switch, σε αντίθεση με το Fortnite, το οποίο είναι διαθέσιμο στην κονσόλα της Nintendo. Εκεί μάλιστα έχει μικρότερο ανταγωνισμό σε σχέση με τα άφθονα Battle Royale clones που υπάρχουν για κινητά.

[UPDATE 2: 24/6/20 - Έρχεται στα τέλη της χρονιάς] Σύμφωνα με διαρροή ενός βίντεο, ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, ανακοινώνει ότι η έκδοση του Apex Legends για Android και iOS έρχεται στα τέλη της χρονιάς.

[UPDATE 3: 19/4/21 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η EA και η Respawn ανακοίνωσαν το Apex Legends για κινητά.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 08/05/2019 18:50
Αυτό ελειπε να μην το κυκλοφορήσουν και ως mobile game!!
Notification