Apex Legends: Παίκτης ανακάλυψε glitch για να αλλάζει γρήγορα τα όπλα του

Hot
Apex Legends: Παίκτης ανακάλυψε glitch για να αλλάζει γρήγορα τα όπλα του

Apex Legends: Παίκτης ανακάλυψε glitch για να αλλάζει γρήγορα τα όπλα του

Μειώνει σημαντικά τον χρόνο αλλαγής.

 

Ένας fan του Apex Legends εντόπισε glitch που του επιτρέπει να αλλάζει τάχιστα τα όπλα του εντός του παιχνιδιού.

Στο Apex Legends κάθε δευτερόλεπτο μετράει, ιδιαίτερα στο πεδίο της μάχης, αφού μία σφαίρα είναι ικανή να σας στερήσει τη νίκη που τόσο πολύ παλέψατε να πάρετε έναντι 60 ατόμων. Έτσι, υπάρχουν και ορισμένοι πονηροί που ψάχνουν διάφορα αθέμιτα μέσα για να οδηγηθούν στην κορυφή και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα glitch που αφορά την αλλαγή των όπλων. Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο Apex Legends μπορείτε να κρατάτε δύο όπλα και να τα εναλλάσσετε ανά πάσα στιγμή, διαδικασία που δεν διαρκεί πολύ φυσικά, αλλά αυτή η μικρή καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Κάπως έτσι αναφέρθηκε στο Reddit το προαναφερθέν glitch, βάσει του οποίου ένας fan μπορούσε να εναλλάσσει τα όπλα του με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από το φυσιολογικό. Ο Undisabled έγραψε για την ανακάλυψή του: “Όταν πατάτε το Crouch την στιγμή που αλλάζετε όπλα, αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα αλλαγής του όπλου σας και μπορείτε να πυροβολήσετε ξανά”. Οι αποδείξεις φαίνονται στο παρακάτω βίντεο, αφού είναι εμφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις.

 

Weapon Swap Speed

 

Η ανακάλυψή του προκάλεσε πολλές διαμάχες στο community του Apex Legends στο Reddit, με τον Undisabled να εξηγεί περαιτέρω το πώς είναι εφικτό να πετύχει κανείς αυτό το glitch, βασιζόμενος στο ιδανικό timing. Τα παραπάνω ισχύουν, σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο στην PC έκδοση.

Διαβάστε το review του Apex Legneds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας και την πλατφόρμα στην οποία παίζετε σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 23/02/2019 16:20
Ηδη εχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτά τα glitch και τα bugs. Θεμα χρονου ειναι να τα διορθώσουν
Notification