Slime Rancher

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Slime Rancher

Slime Rancher

Έρχεται και στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/8/17] Το Slime Rancher της εταιρείας ανάπτυξης Monomi Park βγαίνει από Early Access με την έκδοση 1.0.0 και ένα νέο τρέιλερ, στο οποίο θα δείτε πολλά από διαφορετικά περιβάλλοντα του τίτλου και το μοναδικό του gameplay.

Το πρόσφατο update δεν άλλαξε πολλά αλλά διορθώθηκαν αρκετά bugs για να κυκλοφορήσει επίσημα το Slime Rancher. Αν το παίζατε πριν την επίσημη κυκλοφορία του δεν θα έχετε πρόβλημα με την μεταφορά των saves σας. Επίσης, οι developers δήλωσαν πως σκοπεύουν να προσθέσουν ένα σύστημα χάρτη, ένα Iron Rancher mode με survival στοιχεία, ένα Casual mode, νέα παιχνίδια για τα Desert Slime και νέες αποστολές.

Στο Slime Rancher ελέγχετε την Beatrix LeBeau, η οποία ταξιδεύει χιλιάδες έτη φωτός μακριά από τη Γη για να κερδίσει χρήματα δημιουργώντας ένα κτήμα με slimes. Ο μεγαλύτερος βοηθός σας είναι το Vacpac, μια "σκούπα" που σας επιτρέπει να ρουφήξετε και να πετάξετε τα slimes που θα συναντήσετε. Το κτήμα σας χρειάζεται συνέχεια συντήρηση και προσοχή, δίνοντάς σας δεκάδες ώρες gameplay.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE: 6/4/18 - Έρχεται και στο PS4] Το Slime Rancher θα κυκλοφορήσει και το PS4 τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Το Life Simulation της Monomi Park που είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2017 για PC και Xbox One αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην πλατφόρμα της Sony. Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο Slime Rancher οι παίκτες μεταφέρονται σε έναν open world χάρτη σε κάμερα πρώτου προσώπου και χρησιμοποιούν την Beatrix LeBeau που ταξίδεψε σε έναν πλανήτη μακριά από την Γη.

Διαβάστε επίσης για την anime σειρά του Splatoon και συζητήστε για το Slime Rancher σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification