• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το Call of Duty: Warzone εμποδίζει τα app καταγραφής στατιστικών

Το Call of Duty: Warzone εμποδίζει τα app καταγραφής στατιστικών

Hot
Το Call of Duty: Warzone εμποδίζει τα app καταγραφής στατιστικών

Το Call of Duty: Warzone εμποδίζει τα app καταγραφής στατιστικών

Με αλλαγή στα privacy settings.

Η Activision τροποποίησε τα βασικά privacy settings για κάθε χρήστη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των stat-tracking apps.

Η εμφάνιση τέτοιων εφαρμογών όπως το COD Tracker και το Warzone Companion, οι οποίες επιτρέπουν στους παίκτες να δουν σε πραγματικό χρόνο την σύνθεση των lobbies τους, προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο επιτρέπει την χειραγώγηση του matchmaking με το να διακρίνει τα δυσκολότερα και πιο ανταγωνιστικά lobbies, τα οποία στην συνέχεια οι χρήστες των εφαρμογών αυτών αποφεύγουν.

Το skill-based matchmaking του Warzone έχει συχνά προκαλέσει εκνευρισμό για διάφορους λόγους και οι εφαρμογές αυτές, με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται, ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά. Η λειτουργία τους έχει τύχει αναλυτικής παρουσίασης.

Η Activision αποφάσισε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο κάνοντας αλλαγές στα βασικά privacy settings κάθε χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες τις οποίες αλιεύουν οι εν λόγω εφαρμογές δεν θα είναι διαθέσιμες, εκτός εάν κάθε παίκτης συγκεκριμένα επιλέξει να τις μοιράζεται.

Η αλλαγή αυτή αλλοιώνει τα δεδομένα και άρα την ακρίβεια των υπό κρίση εφαρμογών, ωστόσο η Activision παρέχει ακόμη στους παίκτες την δυνατότητα να διατηρούν τα στατιστικά τους κρυφά ή δημόσια, ανάλογα με το τι επιθυμούν. Στο εξής, όλα τα privacy settings θα ξεκινούν αυτόματα στην ρύθμιση "Friends & External Tournaments" την οποία θα μπορείτε εφόσον επιθυμείτε να αλλάξετε. Επί της ουσίας, η αλλαγή επιτρέπει σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές αυτές για να αναλύουν το παίξιμό τους και αυτό των φίλων τους μπορούν να το κάνουν, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν ανεπηρέαστοι.

Διαβάστε επίσης για τον παίκτη του Call of Duty: Warzone που κατάφερε να ολοκληρώσει bounty contract σε milliseconds και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call Of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:19
Νομίζω έκαναν πολύ καλά που υπάρχει αυτή η ρύθμιση.
Notification