Το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam

Hot
Το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam

Το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam

Οι χρήστες διαμαρτύρονται για τα προβλήματά του.

Η Respawn Entertainment κυκλοφόρησε το Titanfall το 2014 και έξι χρόνια αργότερα φαίνεται ότι δυσκολεύεται να λειτουργήσει στο PC όχι λόγω της μείωσης του playerbase, αλλά λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα όσον αφορά το matchmaking. Μερικοί λένε ότι το παιχνίδι θεωρεί ότι δεν έχουν εγκαταστήσει όλα τα DLC map packs ενώ τα έχουν εγκαταστήσει. Επίσης υπάρχουν προβλήματα ήχου.

Το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει την τυπική εμπειρία του Titanfall στο Steam.: «Οι EA/Respawn μας πουλάνε broken abandonware στο Steam», είπε ένας εκνευρισμένος χρήστης του Steam, σε μία κριτική του. «Δυστυχώς, ο ήχος δεν λειτουργεί και 9 από τις 10 φορές που έκανα κλικ στο παιχνίδι, με πήγε στο main menu», πρόσθεσε ο χρήστης του Steam, Elemental.

«Την πρώτη φορά κατάφερα να μπω στο training, στο οποίο έπαιζα με static-y noise κάθε φορά που έπρεπε να συμβεί ένας ήχος. Έκανα restart το παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα βοηθούσε, κάτι που δεν το έκανε. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα διορθωθεί είτε από την ίδια την Respawn είτε από κάποιον που θα μάθει πως να το διορθώσει. Εάν συμβεί αυτό, είμαι 100% σίγουρος ότι το gameplay θα παραμείνει μέχρι σήμερα και θα το αλλάξω αυτό σε μια προτεινόμενη κριτική αμέσως», συμπλήρωσε.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε επειδή το Titanfall είναι μόνο online game. Ακόμα και το tutorial του παίζεται online. Λοιπόν τι συμβαίνει; Οι users που είναι εξοικειωμένοι με τις αποδόσεις στο Titanfall PC μίλησαν για έναν περίφημο hacker που σε ένα σημείο είχε χρησιμοποιήσει ένα script για να διώξει τους παίκτες από το matchmaking. «Συνεχίζεται για χρόνια και μόλις επιβεβαίωσα ότι εξακολουθεί να είναι πρόβλημα», δήλωσε ο Render capn_hector, προσθέτοντας ότι: "Η Respawn βάζει απλά ένα abandonware στο Steam ελπίζοντας ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό επί % των παικτών δεν θα ζητήσουν επιστροφή χρημάτων".

Ακολουθεί ένα post από τον redditor Hiticonic - με ημερομηνία πριν από ένα χρόνο - που περιγράφει λεπτομερώς το ίδιο πρόβλημα: «Το Titanfall αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να παίξει και αυτό συνεχίζεται για πολλούς μήνες. Μέσω απλών exploits στους servers και τους clients του Titanfall, αυτό το άτομο μπορεί να συντρίψει game servers, να τελειώσει τα matches νωρίς και να συντρίψει clients του παιχνιδιού. Σιγά-σιγά το playerbase μειώνεται ακόμη περισσότερο, γιατί απλά δεν είναι διασκεδαστικό να crashαρει ξανά και ξανά. H Respawn θα πρέπει είτε να διορθώσει το πρόλημα».

Το κατά πόσο οι αγώνες του Titanfall στο Steam είναι αποτέλεσμα του ίδιου hacker ή ομάδας από hackers δεν είναι σαφές. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το Titanfall υπέστη άσχημο λανσάρισμα. Επίσης, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να μπουν στο Training.

Είναι κρίμα που το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam σε αυτήν την κατάσταση, καθώς καταρρίπτει κάθε πιθανότητα αναβίωσης της βάσης παικτών. Ας ελπίσουμε η κατάστασή του να βελτιωθεί.

Διαβάστε τα reviews των Titanfall και συζήστε για τα προβλήματα του Titanfall σε αυτό το forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:30
Σε γενικές γραμμές τα τελευταία χρόνια ότι έχει σχέση με pc απο τίτλους is very poorly optimised.
Notification