• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops: Cold War στο Xbox Series X θα είναι 190GB

Το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops: Cold War στο Xbox Series X θα είναι 190GB

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops: Cold War στο Xbox Series X θα είναι 190GB

Το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops: Cold War στο Xbox Series X θα είναι 190GB

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Reddit.

Ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μία εικόνα, η οποία δείχνει τα μεγέθη των modes του Call of Duty: Black Ops Cold War στα Xbox Series X και Series S, το οποίο συνολικά χρειάζεται 187.9GB.
 
Το θετικό είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ποιο mode θα κατεβάσουν. Για παράδειγμα αν δεν θέλετε τα Zombies γλυτώνετε 7.5GB, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αν θα χρησιμοποιείτε  πολύ υψηλή ανάλυση που χρειάζεται 38.2GB και raytracing που πιάνει 11.8GB. Το Call of Duty: Black Ops: Cold War, μαζί με όλα τα δεδομένα του θα πιάνει το ένα τέταρτο από τον σκληρό δίσκο του Xbox Series X. Αν χρειάζεται και τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και στο Xbox Series S τότε θα γεμίζει περισσότερα από τα μισά των διαθέσιμων 364GB. 

Το Call of Duty: Black Ops: Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Xbox Series X/S και στις 19 Νοεμβρίου για PS5.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/11/2020 16:26
Θα προτιμούσα μικρότερα μεγέθη εγκατάστασης όσο γίνεται και μεγαλύτερη χωρητικότητα στις κονσόλες.
Notification