Ειδήσεις FPS Το PUBG έρχεται στα PS5 και Xbox Series X/S

Το PUBG έρχεται στα PS5 και Xbox Series X/S

Tuesday, 27 Oct 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/4d/49/pubg-ps5-xbox-series-x-kentriki-55-1603810178.jpg
 

Το PUBG έρχεται στα PS5 και Xbox Series X/S

Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των κονσόλων.

Όπως πολλά games της τρέχουσας γενιάς έτσι και το PUBG θα είναι διαθέσιμο στα PS5 και Xbox Series X/S από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των κονσόλων.

Η PUBG Corporation ανακοίνωσε ότι όσοι είναι κάτοχοι του PUBG στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν το game κανονικά κατά την κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X/S. Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι επειδή η έκδοση αυτή θα είναι η backwards compatibility στην ουσία οι χρήστες της τρέχουσας γενιάς δεν θα εκμεταλλευτούν πραγματικά το πλήρες νέο υλικό.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανάπτυξης του PUBG επιβεβαίωσε ότι η έκδοση του PS5 θα τρέχει στα PS4 Pro και ότι η έκδοση του Xbox Series X θα είναι αυτή που διατίθεται αυτή τη στιγμή στο Xbox One X. Από την άλλη στο Xbox Series S θα είναι διαθέσιμη μόνο η έκδοση του Xbox One S. Αυτό είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς σημαίνει ότι η εμπειρία θα είναι οριακά καλύτερη μόνο στις νέες κονσόλες. Ωστόσο, το patch 9.1 του PUBG θα προσφέρει τελικά μια επιλογή για framerates έως 60fps στα PS4 Pro και Xbox One X, και η ίδια επιλογή μπορεί να επιλεγεί στις next-gen κονσόλες.

Η PUBG Corp. ανέφερε ότι δουλεύει στο να αυξήσει τα frame rates στα 60fps στις βασικές κονσόλες, ωστόσο στα Xbox Series S και Xbox One S αρχικά οι παίκτες θα περιοριστούν στα 30fps.

H ίδια εταιρεία δήλωσε: "Μετά από αυστηρές δοκιμές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η απόδοση του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά ομαλή και σταθερή, με ταχύτερη φόρτωση και λίγο έως καθόλου πτώση στα frame rates χάρη στη δύναμη των next-gen κονσόλων. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να περιμένετε να μεταφερθούν όλα τα τρέχοντα δεδομένα λογαριασμού, οι ρυθμίσεις και οι αγορές σας. Το cross-platform multiplayer θα είναι επίσης εκεί, καλύπτοντας όλες τις εκδόσεις των κονσόλων του παιχνιδιού".

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα PUBG. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 09:14
Και ίσως με αυτό να κερδίζει και άλλο απο το χαμένο έδαφος στην μάχη ανάμεσα σε multiplayer fps τίτλους.
Notification