• Ειδήσεις
  • FPS
  • Software-παγίδα τρολάρει τους cheaters στο Counter-Strike: Global Offensive

Software-παγίδα τρολάρει τους cheaters στο Counter-Strike: Global Offensive

Hot
Software-παγίδα τρολάρει τους cheaters στο Counter-Strike: Global Offensive

Software-παγίδα τρολάρει τους cheaters στο Counter-Strike: Global Offensive

Παρουσιάζεται ως χρήσιμο αλλά στην πραγματικότητα τους πετσοκόβει.

Ο YouTuber ScriptKid δημιούργησε ένα λογισμικό ονόματι BlueFlame το οποίο επιφυλάσσει αστείες εκπλήξεις στους cheaters που το χρησιμοποιούν.

Οι νεότερες τιμωρίες συμπεριλαμβάνουν αδυναμία ανοίγματος πορτών κι αντικατάσταση με ένα δυνατό ήχο, αντικατάσταση σφαιρών με άσφαιρα, ακόμα και script που υποχρεώνει τους cheaters να ρίξουν το όπλο τους ή και τον εαυτό τους εκτός χάρτη. Εάν κάποιος που χρησιμοποιεί το BlueFlame περάσει από ορισμένες περιοχές-παγίδες, βλέπει για λίγο το λευκό μιας χειροβομβίδας κρότου-λάμψης όσο το όπλο ή ο χαρακτήρας τους κινείται εκτός χάρτη, με αποτέλεσμα όταν επανέρχονται να είναι πολύ μπερδεμένοι.

Προκειμένου να πείσει τους cheaters να κατεβάσουν το λογισμικό του, ο ScriptKid πλήρωσε για διαφήμιση ώστε να εμφανίζεται η σελίδα του σε όσους αναζητούν δωρεάν hacks για το παιχνίδι. Μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει περισσότερα από 2.000€. Ο ScriptKid μπορεί και βλέπει κάθε περίπτωση όπου το πρόγραμμά του χρησιμοποιείται, καθώς το έχει ρυθμίσει να του στέλνει βιντεοσκοπημένα ματς όπου αυτό ενεργοποιείται. Δείτε παρακάτω το τελευταίο του βίντεο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο ScriptKid δημοσιεύει βίντεο όπου τρολάρει τους cheaters, καθώς το πρώτο είχε βάλει στόχο τους αντίστοιχους απατεώνες στο Player Unknown BattleGrounds. Σε προηγούμενο βίντεο για το Counter-Strike: Global Offensive αιφνιδίασε τους επίδοξους cheaters αναγκάζοντάς τους να ρίχνουν χειροβομβίδες στα πόδια τους, να ρίχνουν τα όπλα τους όταν χρησιμοποιούσαν το σπρει ή να τους υποχρεώνει να πηδούν αφού είχε αυξήσει την ευαισθησία στο 100.

Ο ScriptKid έχει επίσης κανάλι στο Twitch όπου αντιδρά σε πραγματικό χρόνο σε όσους την πατάνε με το πρόγραμμά του. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι cheaters έχουν συμφωνήσει προκαταβολικά σε όλα αυτά κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, καθώς ο ScriptKid τα έχει συμπεριλάβει στους όρους χρήσης, τους οποίους προφανώς δεν διάβασαν.

Δείτε επίσης τον τρόπο που η κοινότητα του Team Fortress 2 αντιμετώπισε τους cheaters.

Διαβάστε επίσης το review του Counter-Strike: Global Offensive και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε CS GO online. Ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 15/09/2020 08:04
Έχω δει αρκετό καιρό τα βίντεό του και ο τύπος είναι απίστευτος.Δίνε ι στους cheaters με τα προγράμματα που φτιάχνει ένα πολύ γερό μάθημα.
Notification