H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

Θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/9/20] Κατά την χθεσινή αποκάλυψη του multiplayer του Call Of Duty: Black Ops Cold War η Treyarch αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους το επερχόμενο FPS θα σχετίζεται με το Call Of Duty: Warzone.

Τα δυο games της Activision θα μοιράζονται μέσω του battle pass, υλικό που θα κυκλοφορήσει μετά από την έλευση του Call Of Duty: Black Ops Cold War, ενώ θα έχουν κοινό σύστημα προόδου για όλες τις πλατφόρμες.  Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως ό,τι ξεκλειδώσετε στο battle pass του Call Of Duty: Black Ops Cold War θα μεταφέρεται και στο Warzone και το αντίστροφο. Επίσης και τα δυο games θα υποστηρίζουν cross play.

O Miles Leslie, creative specialist της Treyarch δήλωσε: ''Θέλουμε να αποφύγουμε την αίσθηση της εκκίνησης από το μηδέν. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα όπλα, τους χαρακτήρες, τα αντικείμενα που έχετε ξεκλειδώσει, για να αντανακλάται η πρόοδός σας από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ενώ και τα δυο, είναι games μεγάλου βεληνεκούς από την αρχή ήταν σχεδιασμένα να αλληλοσυμπληρώνονται''. 

Ο Leslie τόνισε ότι είναι σημαντικό για την Treyarch η συνολικότερη εμπειρία του gamer να ορίζεται από το υλικό και το σύστημα προόδου. Γι΄ αυτό και έκαναν το cross progression προτεραιότητα, ώστε όλα όσα έχετε κερδίσει στα Warzone και Modern Warfare – όπλα, cosmetics κ.α. – να είναι διαθέσιμα και στο Black Ops Cold War. ''Για να επιτευχθεί αυτό'' -συνέχισε ο Leslie- ''χρειάζεται πολλές διαφορετικές εταιρείες να συνεργαστούν για να συνεχίσουν την διασκεδαστική εμπειρία του Warzone. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δείτε πως συνδυάζεται όλο το Call of Duty franchise στο Verdansk''.

Στο blog της Activision αναφέρονται ακόμα περισσότερα για την διασύνδεση των δυο games. To Call Of Duty: Black Ops Cold War δεν θα υποστηρίζει κάποιο σύστημα season pass και όλο το υλικό, πέραν του ήδη ξεκλειδωμένου στο Warzone, από χάρτες και modes θα είναι δωρεάν για όλους σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Call Of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ η έκδοση για PS5 και Xbox Series S/X θα είναι διαθέσιμη με την κυκλοφορία των κονσολών.

[UPDATE: 30/10/20 – Θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο] Τον Σεπτέμβριο η Activision είχε ανακοινώσει την αλληλεπίδραση του επερχόμενου Call of Duty: Black Ops Cold War με το Call Of Duty: Warzone και τώρα αποκάλυψε ότι αυτό θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο χωρίς όμως συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η αλληλεπίδραση των δυο FPS θα συμπίπτει της season 1 του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά η Activision δεν ανέφερε το περιεχόμενο αυτής. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλύψει σε μια ή δυο εβδομάδες.

Ο Rob Kotick, πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε: " Όλο τα απίθανα νέα όπλα και operators που θα ξεκλειδώσετε όπως και το level progression από το 1 μέχρι το 55 θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα δυο games, όπως δηλαδή ίσχυε και με το Modern Warfare. Το battle pass και το περιεχόμενο του store θα ισχύει το ίδιο για τα Black Ops και Warzone. Η season 1 του Black Ops Cold War και Warzone θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα δείτε τους ωραίους και cool τρόπους που τα δυο FPS θα ανταλλάσσουν περιεχόμενο, αλλά περισσότερα θα αποκαλύψουμε σε μια ή δυο εβδομάδες’’.

Το Warzone θα ενσωματώνει περιεχόμενο και από το Black Ops Cold War και από το Modern Warfare, το οποίο σημαίνει όπλα, operators και loadouts και από τα δυο, ελευθέρα. Ο Kostich σημείωσε ότι ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα loadouts των Black Ops Cold War ή Modern Warfare, στο Warzone.

Το Call Of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS5 (19 Νοεμβρίου) Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε το multiplayer του Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα και να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 31/10/2020 09:23
Πολύ καλό νέο το ότι οι δύο τίτλοι θα συνδέονται με διάφορους τρόπους.
Notification