Ειδήσεις FPS Το multiplayer του Halo Infinite θα είναι free-to-play

Το multiplayer του Halo Infinite θα είναι free-to-play

Saturday, 01 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/cc/a3/halo-infinite-multiplayer-95-1596286214.jpg
 

Το multiplayer του Halo Infinite θα είναι free-to-play

Σε PC και τις κονσόλες Xbox.

Η 343 Industries και η Microsoft αποφάσισαν να διαθέσουν δωρεάν το multiplayer mode του Halo Infinite σε PC, Xbox One και Xbox Series X

Παρότι η πλήρης έκδοσης του παιχνιδιού θα πρέπει να αγοραστεί, εντούτοις θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν τα multiplayer modes του. Η free-to-play έκδοση θα υποστηρίζει 120 fps στο Xbox Series X. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα modes θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ακόμη, η beta ενδέχεται να μην διεξαχθεί, λόγω δυσκολιών που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

 

 

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 για PC, Xbox Series X και Xbox One. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να συνοδεύσει το Xbox Series X στο λανσάρισμά του. 

Δείτε τα gameplay videos του Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification