Ειδήσεις FPS Call of Duty: Modern Warfare/Warzone - Season 5

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone - Season 5

Tuesday, 25 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/bf/8e/call-of-duty-season-5-1a-81-1598343731.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone - Season 5

Το επερχόμενο update θα έχει την ονομασία Reloaded και θα περιλαμβάνει το King Slayer mode μεταξύ άλλων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/7/20] Η Activision έστειλε teaser βίντεο στον Twitch streamer NICKMERCS, για την Season 5 του Call of Duty.

Το βίντεο περιλαμβάνει ελικόπτερο, τρένο και ένα hint για ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Αυγούστου.

Μέχρι τότε μπορεί να δούμε και άλλα "στημένα" teasers, αλλά και αποκαλύψεις για το επόμενο Call of Duty, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν μέσα από το Modern Warfare.

[UPDATE: 31/7/20 - Ξεκινάει σε λίγες ημέρες] Η Activision παρουσίασε το teaser τρέιλερ της Season 5 του Call of Duty: Modern Warfare/Warzone και επιβεβαίωσε ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου. Το βίντεο παρουσιάζει στην αρχή το έμβλημα της συμμαχίας Armistice, ενώ στη συνέχεια υπάρχει παρεμβολή της Shadow company.

[UPDATE 2: 3/8/20 - Το μέγεθος του patch θα είναι ακόμη πιο μεγάλο] Αν αναρωτιέστε πόσα GB μπορεί να φτάσει επιτέλους το μέγεθος του Call of Duty: Warzone, η σύντομη απάντηση είναι "Κανείς δεν ξέρει" και το ρεκόρ της Infinity Ward δύσκολα θα καταρριφθεί μέσα στα επόμενα χρόνια!

Ο Paul Haile, επικεφαλής της παραγωγής της Infinity Ward, δήλωσε στο Twitter ότι "Το update της Season 5 θα είναι μεγάλο και όλο το περιεχόμενο της σεζόν περιλαμβάνεται στο patch". Αυτό τουλάχιστον σημαίνει ότι θα έχουμε μικρότερα updates από  το συνηθισμένο, ωστόσο ετοιμαστείτε να ζορίσετε κι άλλο τον σκληρό σας δίσκο. Όλα αυτά ενώ η Activision έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει optimization στη δομή αρχείων του παιχνιδιού.

Έχοντας ως αντίστοιχο παράδειγμα τα patches των προηγούμενων σεζόν, μάλλον πάμε τουλάχιστον για ένα μέγεθος της τάξης των 40GB.

[UPDATE 3: 3/8/20 - Το τρέιλερ της Season 5] Η Activision παρουσίασε το τρέιλερ της Season 5 του Call of Duty: Modern Warfare/Warzone. Το βίντεο περιλαμβάνει τοποθέτηση εκρηκτικών, απενεργοποίηση βόμβας, εισβολή και σαμποτάζ σε τρένο, ελικόπτερα, snipers, αναρριχήσεις σε κορυφές κτιρίων κ.α. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 4: 4/8/20 - Θα μπορείτε να κάνετε inspect τα όπλα σας] Στη Season 5 του Call of Duty: Modern Warfare/Warzone θα μπορείτε να κάνετε inspect τα όπλα σας, κοινώς να τα παρατηρήσετε και να τα περιεργαστείτε, ώστε να απολαύσετε τα attachments ή τα skins που θα τους βάλετε.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε στο Reddit ο Joel Emslie, Art Director της Infinity Ward.

[UPDATE 5: 4/8/20 - 20:30 - Όλες οι λεπτομέρειες και το μέγεθος εγκατάστασης] Η Infinity Ward ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές της Season 5, η οποία ξεκινάει από αύριο. 

Καταρχήν στο Verdansk το στάδιο, γνωστό και ως Acropolis National Arena, είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες. Μπορείτε να προσγειωθείτε απευθείας σε αυτό. Έχει επίσης καθίσματα, γκαράζ, lobby και διάφορες άλλες αίθουσες. 

Ακόμη, στη Season 5 άνοιξε και ο σταθμός του τρένου και πλέον υπάρχουν και τα τρένα, άρα καταλαβαίνετε τι μακελειό έχει να γίνει. Το patch που θα χρειαστείτε πάντως για την Season 5 ανέρχεται σε 34-54GB, ανάλογα με το format.

PlayStation 4: 33.9 GB (για τους κατόχους Modern Warfare και Warzone)
Xbox One: 49.8 GB (για τους κατόχους Modern Warfare και Warzone)
PC: 54.2 GB (για τους κατόχους Modern Warfare) ή 47.4 GB (για τους κατόχους του Warzone)

Στη λίστα των modes προστέθηκε και το Mini Royale, μια ταχύτερη έκδοση του συνηθισμένου Battle Royale. Σε αυτό υπάρχουν μόνο το πρώτο και τα τελευταία πέντε λεπτά του γνωστού Battle Royale mode, κάτι που σημαίνει ότι ο κύκλος θα κλείνει περισσότερο. Παράλληλα, στα όπλα του παιχνιδιού, θα βρείτε πλέον 8 common, 13 uncommon, 15 rare, 19 epic και  25 legendary, σκορπισμένα στο Verdansk.

Επίσης, ο νέος χάρτης του Gunfight ονομάζεται Livestock και περιλαμβάνει μια αγροτική περιοχή που περιβάλλει έναν αχυρώνα. Ο νέος χάρτης Petrov Oil Rig έχει μάχες 6v6 στη μέση του Ωκεανού και χωρίζεται σε πέντε τομείς. Οι παίκτες ξεκινάτε απέναντι, είτε σε σταθμό συγκέντρωσης σωσίβιας λέμβου, είτε σε ελικοδρόμιο. Υπάρχουν επίσης περιοχές όπως η κεντρική γέφυρα, μια καφετέρια, χώρος αποθήκευσης πετρελαίου και ένα τεράστιο γεοτρύπανο. Το μόνο που λείπει εδώ πέρα για να τραβήξουμε πετρέλαιο είναι να...οριοθετήσουμε καμιά ΑΟΖ!

Τέλος, προστέθηκαν ο χάρτης Suldal  Harbor (6v6) στη Μέση Ανατολή, ο χάρτης Verdansk International Airport (μεγάλος σε μέγεθος για το Ground War mode) και ένα νέο game mode, το Search and Destroy Double  Down, όπου μία ομάδα βάζει μια βόμβα και η άλλη την σταματάει ή απενεργοποιεί την βόμβα. Οι μάχες αφορούν 12v12 παίκτες.  Ακόμη, προστέθηκαν 12 νέα mastery challenges και 8 νέες αποστολές για το single-player.

[UPDATE 6: 25/8/20 – Το επερχόμενο update θα έχει την ονομασία Reloaded και θα περιλαμβάνει το King Slayer mode μεταξύ άλλων] Το update της season 5 για τα Call of Duty: Modern Warfare/Warzone θα προσθέσει νέα trials, όπλα και rewards και θα ξεκινήσει σήμερα στις 09:00, ενώ το επίσημο event του Games of Summer θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου, στις 20:00.

Πέντε trials θα κάνουν την εμφάνιση τους και παίκτες από όλο τον κόσμο θα εκπροσωπούν την χώρα τους, κερδίζοντας medals τόσο στο Modern Warfare όσο και στο Warzone. Δεν θα υπάρχει περιορισμός για τις φορές που θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας στα trials.

Τα πέντε trials είναι τα εξής:
• Gun Course: Θα πρέπει να τερματίσετε την πίστα όσο πιο γρήγορα γίνεται, εξολοθρεύοντας όλους τους εχθρούς χωρίς να έχετε απώλειες αθώων πολιτών.
• Price’s Alley: Θα πρέπει να κατατροπώνετε τους εχθρούς οι οποίοι σας επιτίθενται συνεχώς αποφεύγοντας τις απώλειες αθώων πολιτών.
• Risky Parkour: Κινηθείτε ανάμεσα στα checkpoints πετυχαίνοντας το γρηγορότερο δυνατό χρόνο. Τα δηλητηριώδη αέρια στο έδαφος, σας κάνουν την ζωή δύσκολη.
• Shooting Range: Εντοπίστε και εξολοθρεύστε όλους τους εχθρούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με τη μικρότερη δυνατή σπατάλη πυρομαχικών.
• Marksman Challenge: Βάλλετε κατά εχθρών από μακρινή απόσταση με αντίπαλο το χρόνο. Κάθε χαμένη βολή σας μειώνει τον διαθέσιμο χρόνο.

Κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στα trials, καταχωρείτε πόντους για την χώρα σας αλλά επιβραβεύστε και εσείς με διάφορα rewards. Για παράδειγμα αν κερδίσετε το χρυσό σε όλα τα trials παίρνετε το blueprint για το Legendary Assault Rifle, Juliet. Επίσης ένα νέο όπλο κάνει την εμφάνισή του, το Finn LMG, το οποίο το κερδίζετε ολοκληρώνοντας ένα in-game challenge και ένα νέο mode, το King Slayer στο οποίο ο κύκλος δεν κλείνει αλλά μετακινείται στον χάρτη, με τους top παίκτες να χαρακτηρίζονται ως ‘’kings’’.

Άλλα νέα στοιχεία του Reloaded update της season 5 είναι το Gunfight mode στον χάρτη Stadium, αν και αυτός είναι αρκετά μικρότερος από την κανονική του έκταση. Επίσης οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στο Gunfight tournament από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification