Ειδήσεις FPS Crysis Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Crysis Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 02 Jul 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0c/be/4d/crysis-remastered-2-86-1593502180.jpeg
 

Crysis Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η ανακοίνωση καθυστερεί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/6/20] Το Crysis Remastered πρόκειται να αποκαλυφθεί αύριο όσον αφορά το gameplay του, ωστόσο το gameplay trailer που επρόκειτο να δούμε διέρρευσε online, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, σύμφωνα με την διαρροή, ενώ δημοσιεύτηκαν και τρία screenshots.

crysis remastered 1

crysis remastered 1

crysis remastered 1

Το μέγεθος εγκατάστατσης του παιχνιδιού θα ανέρχεται στα 7GB, σύμφωνα με τις διαρροές, ενώ στο development συμμετέχουν η Crytek (αρχικός δημιουργός) και η εταιρεία ανάπτυξης Saber Interactive.

[UPDATE: 2/7/20 - Η παρουσίαση θα καθυστερήσει] Η Crytek δεν αποκάλυψε τελικά το gameplay trailer του Crysis Remastered, όπως είχε αρχικά προγραμματίσει, καθώς η παρουσίασή της ανεβλήθη, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter.

Επίσης, η προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου κυκλοφορία, αναβάλλεται και αυτή. Η Crytek θα μας ενημερώσει μελλοντικά για το πότε θα προβληθεί το gameplay trailer, ημέρα στην οποία λογικά θα μας ανακοινώσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Crysis Remastered.

Δείτε τα reviews των προηγούμενων Crysis και συζητήστε για το νέο Crysis στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification