Ειδήσεις FPS Apex Legends: Η Season 6 και η Rampart

Apex Legends: Η Season 6 και η Rampart

Friday, 14 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/48/bf/rampart-apex-legends-13-1596791666.jpg
 

Apex Legends: Η Season 6 και η Rampart

Το gameplay trailer αναλύει τα νέα χαρακτηριστικά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/20] Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι η Season 6 του Apex Legends θα έχει διαφορετικό storytelling από τις προηγούμενες.

Την ανακοίνωση έκανε ο Chad Grenier, Director του παιχνιδιού, λέγοντας επίσης ότι ο λόγος προσθήκης του Quest mode στο παιχνίδι, έγινε επειδή η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης θέλει να αφηγείται ιστορίες.

Στη Season 5 (Fortune's Favor), η Respawn πρόσθεσε το PvE mode με την ονομασία quest. Σύμφωνα με τον Grenier, ο Quest ήταν απλά έναν πείραμα για να δουν οι developers της Respawn πως μπορούν να αφηγηθούν μια ιστορία. "Έχουμε μια ομάδα ατόμων που λατρεύουν να αφηγούνται ιστορίες. Πριν  το Apex φτιάξαμε το campaign του Titanfall 2 και αφηγηθήκαμε αρκετή ιστορία εκεί. Μετά συνεχίσαμε φτιάχνοντας ένα παιχνίδι που είχε μόνο multiplayer. Έτσι αναρωτηθήκαμε "Πως μπορούμε να αφηγηθούμε ιστορία σε Battle Royale game; Είναι εφικτό; Βρήκαμε έτσι τρόπους να το κάνουμε μέσω αφήγησης και διαλόγων, οπότε τα Quests είναι μια εξέλιξη του να προσπαθούμε να απαγγείλουμε μια ιστορία σε ένα Multiplayer game".

Η Respawn έχει λάβει αρκετό feedback μέχρι τώρα για το Quest mode και διαπιστώνει ότι οι χρήστες θέλουν περισσότερη αφήγηση ιστορίας και αναμένουν να δουν ανάλογο περιεχόμενο σε μελλοντικές σεζόν.

[UPDATE: 5/8/20 - Teaser για νέο χαρακτήρα] Η εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment έκανε tease ένα νέο χαρακτήρα για την έκτη σεζόν του Apex Legends μέσω του Twitter. Στο teaser, μια γυναικεία φωνή (αρκετά βαριά για γυναικεία είναι η αλήθεια) λέει: "Εϊ, είμαι η Williams. Εντάξει, τελείωσες; Κοιμάσαι ποτέ; Σύντομα έρχεται η ώρα για διάλειμμα. Θα έρθω το Σαββατοκύριακο, κερνάω ποτά". 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Williams είναι αναφορά στην Bangalore, η οποία έχει το δημοφιλές skin "Officer Williams". Το πραγματικό της όνομα είναι Anita Williams.

[UPDATE 2: 7/8/20 - Η Rampart] Ο νέος χαρακτήρας του Apex Legends στη season 6 θα είναι η Rampart και θα μας έρθει στις 18 Αυγούστου με την έναρξη της νέας σεζόν. Η Respawn Entertainment την αποκάλυψε μέσω του επίσημου τρέιλερ της season 6.

Η Rampart είναι μία 21χρονη Βρετανο-Ινδή και ιδιοκτήτρια επιχείρησης. Διαθέτει ένα heavy-mounted turret και το backpack της είναι γεμάτο μέταλλο, αφού απ' ότι φαίνεται έχει άριστες σχέσεις με το crafting. Θυμίζουμε ότι στην έκτη σεζόν θα μπορείτε να συλλέξετε υλικά (materials) που θα βρίσκετε στο χάρτη και να φτιάξετε εξοπλισμό. Στην έκτη σεζόν θα δούμε επίσης το νέο energy SMG (the Volt), ένα Battle pass με πάνω από 100 αντικείμενα όπως Legendary skins και Holo-sprays και την έναρξη της Ranked Series 5.

[UPDATE 3: 12/8/20 - Νέο animated trailer με την Rampart και το turret της] Το νέο animated τρέιλερ της Respawn Entertainment παρουσιάζει την ηρωίδα Rampart και το turret της.

[UPDATE 4: 14/8/20 - Boosted gameplay trailer] Το gameplay trailer της Season 6 του Apex Legends με την ονομασία Boosted, επικεντρώνει στην νέα ηρωίδα Rampart και τα νέα χαρακτηριστικά που εισήγαγε η Respawn Entertainment. Σας παρουσιάζει μία γεύση από τα skins του Battle Pass, το νέο όπλο, το World's Edge fortified και τον νέο μηχανισμό crafting, στον οποίο ένας χρήστης κάθε φοροά θα μπορεί να κάνει craft το όπλο της επιλογής του όπως το θέλει. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification