Ειδήσεις FPS Το Valorant ίσως έρθει και σε PS4 και Xbox One

Το Valorant ίσως έρθει και σε PS4 και Xbox One

Thursday, 04 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/1a/66/valorant-80-1591289592.jpg
 

Το Valorant ίσως έρθει και σε PS4 και Xbox One

Η Riot Games δουλεύει σε μια prototype έκδοση.

Το Valorant ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες, σύμφωνα με την Riot Games.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο έχει μια αρχική έκδοση για κονσόλες σε στάδιο prototype και την αναπτύσσει. Δεν μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί απόλυτα ότι το παιχνίδι θα έρθει και στις κονσόλες των Sony και Microsoft. Την δήλωση αυτή έκανε η Anna Donlon, επικεφαλής παραγωγής του Valorant.

Το Valorant έχει ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και οι designers ανησυχούν για το ενδεχόμενο πλεονεκτήματος παικτών σε περίπτωση cross-platform. Η Donlon κατέληξε: "Θέλουμε το Valorant να έχει ένα συγκεκριμένο τύπο gameplay και ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας. Αν στην Riot δούμε ότι χρειάζεται να "θυσιάσουμε" οποιοδήποτε μέρος της βασικής εμπειρίας για να κάνουμε το Valorant να δουλεύει σε κονσόλες, τότε δεν θα το κάνουμε. Ωστόσο, κάποιοι designers στην ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα να φέρουν το Valorant στις κονσόλες".

Αν τελικά το prototype προχωρήσει και κυκλοφορήσει στην αγορά, τότε το Valorant μπορεί να γίνει το πρώτο παιχνίδι της Riot Games που θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες. Τα League of Legends και Legends of Runeterra κυκλοφορούν σε PC και κινητά.

Το Valorant κυκλοφόρησε για PC και στο GameWorld ετοιμάζουμε review και gameplay video. Δείτε τα patch notes του πρώτου patch.

Διαβάστε για τον νέο χαρακτήρα που πρόσθεσε η Riot Games και και συζητήστε για το νέο tactical Shooter στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification