Ειδήσεις FPS Fortnite: Season 3 Chapter 2

Fortnite: Season 3 Chapter 2

Wednesday, 01 Jul 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/50/55/49/fortnite20jason20momoae-73-1592382789.jpg
 

Fortnite: Season 3 Chapter 2

Dataminers αποκάλυψαν υποθαλάσσιο νησί στον νέο χάρτη.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/4/20] H season 2 του Chapter 2 στο Fortnite λαμβάνει ημερομηνία παράτασης. Η σεζόν ήταν κανονικά να τελειώσει στις 30 Απριλίου. Όμως η Epic Games ανακοίνωσε στο επίσημο blog της ότι θα ισχύσει έως τις 4 Ιουνίου, όπου θα γίνει και η κυκλοφορία της τρίτης σεζόν.

Δείτε το σχετικό tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Fortnite:

[UPDATE: 29/5/20 - Η έναρξη της νέας season αναβάλεται για δεύτερη φορά] Η έναρξη της Chapter 2 Season 3 του Fortnite, έχει αναβληθεί για ακόμα μία φορά.

Η Epic Games ανακοίνωσε για δεύτερη φορά, αναβολή για την Season 3, ορίζοντας ως νέα ημερομηνία έναρξης τις 11 Ιουνίου 2020, δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα από την προηγούμενη ημερομηνία, που είχε οριστεί στις 4 Ιουνίου 2020. Φυσικά όπως αναφέρθηκε είναι η δεύτερη αναβολή, καθώς όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η ημερομηνία έναρξης Season 3, αφορούσε τον περασμένο Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά η εταιρεία έχει καθυστερήσει δύο μήνες από το αρχικό της σχέδιο.

Όπως είναι λογικό, το The Device event θα καθυστερήσει επίσης, με νέα ώρα και ημερομηνία έναρξης τις 6 Ιουνίου και ώρα 21:00. Η Epic Games συμβουλεύει τους παίκτες να κάνουν log in μισή ώρα νωρίτερα για να παρακολουθήσουν το event, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αυτό βέβαια δίνει σε όλους περισσότερο χρόνο για να λάβουν τις επιλογές εμφανίσεις για τους Brutus, TNTina, Meowscles, Skye, Midas και Maya, αλλά και για να ολοκληρωθούν τα challenges που δεν προλάβατε να ολοκληρώσετε.

[UPDATE: 4/6/20 – Η έναρξη της νέας season αναβάλλεται ξανά λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στην Αμερική] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το ξεκίνημα της νέας season που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Epic Games η νέα season του Fortnite θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου, ενώ το "The Device" live event έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου.

Η Epic Games δήλωσε: "Τα πρόσφατα γεγονότα είναι μια έντονη υπενθύμιση των συνεχιζόμενων αδικιών στην κοινωνία από την άρνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έως τα φαινόμενα ρατσισμού που αντικρίζουμε συνεχώς. Γνωρίζουμε απόλυτα τον πόνο που βιώνουν οι φίλοι, οι οικογένειες μας, τα μέλη της ομάδας, οι παίκτες και τα μέλη των κοινοτήτων. Πιστεύουμε στην ισότητα και τη δικαιοσύνη, την πολυμορφία και αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που ξεπερνούν την πολιτική. Δίνουμε χρόνο στην ομάδα μας να συγκεντρωθεί στον εαυτό της και στις οικογένειες τους".

[UPDATE 1: 17/6/20 – Το νέο chapter θα περιλαμβάνει τον Jason Momoa, νέο Battle Pass και τους Marauders] H Season 3 του Battle Royale της Epic Games, μετά από αρκετές αναβολές, άρχισε να ανεβαίνει στους servers με ένα σχετικό downtime.

Η Epic, είχε προγραμματίσει να ανεβάσει τη season 3 νωρίτερα, αλλά τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την δολοφονία του George Floyd, ανάγκασαν την εταιρεία να αναβάλλει τα σχέδιά της για αργότερα. Στο cinematic trailer, που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, κάνει την εμφάνισή του και ο γνωστός ηθοποιός, Jason Momoa, ως Aquaman, διατηρώντας δηλαδή το ρόλο που έχει στις ταινίες του DC Universe, ενώ έχει τον ίδιο ρουχισμό και το χαρακτηριστικό σημάδι στο φρύδι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Epic Games για τη νέα season, δίνει την ονομασία "Splash Down" και αναφέρει ότι το νησί του Fortnite έχει πλημμυρίσει και νέες τοποθεσίες προστίθενται σε αυτό, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να καβαλήσετε και καρχαρίες.

Στο Chapter 2 της Season 3 του Fortnite, εκτός από το υγρό στοιχείο που θα παίζει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια σας για επιβίωση, νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται για να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Οι Marauders εισβάλλουν στο νησί, με την Epic να αναφέρει σχετικά: ''Προστατευθείτε από τους Marauders, οι οποίοι εισβάλλουν στο νησί για να δοκιμάσουν τις δυνατότητές σας για επιβίωση''.

Κάθε νέα season, φέρνει και ένα νέο Battle Pass και το Chapter 2 της Season 3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το νέο Battle Pass προσφέρει μια νέα σειρά από cosmetic extras και με την αγορά του ξεκλειδώνετε τα νέα outfits, το Fade και το Ocean, όπως είναι οι ονομασίες τους. Η προσθήκη του Aquaman θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά. Το Battle Pass θα περιλαμβάνει και ένα νέο χαρακτηριστικό, το "Build-A-Brella", το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να δημιουργήσουν τη δικιά τους ιδιαίτερη ομπρέλα.

Η κυκλοφορία του Chapter 2 της Season 3, έρχεται μετά το Doomsday event, γνωστό και ως The Device. Η Epic, πλέον δεν κυκλοφορεί patch notes με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει μόνοι τους να ανακαλύπτουν τι νέο φέρνει κάθε update.

[UPDATE 2: 1/7/20 – Dataminers αποκαλύπτουν υποθαλάσσιο νησί στον νέο χάρτη]  Ο χάρτης της Season 3 του Fortnite Chapter 2, συμπεριλαμβάνει μία ενδιαφέρουσα κρυφή τοποθεσία.

Ο νέος χάρτης, όπως και ο original, αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, αλλάζοντας τις υπάρχουσες περιοχές και αποκαλύπτοντας νέες. Με το νερό να αποτελεί το βασικό στοιχείο της νέας season, η Epic Games αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα υποθαλάσσιο νησί, το οποίο εντόπισαν κάποιοι dataminers και ανάρτησαν στο Reddit. Το υποθαλάσσιο νησί φέρει το όνομα The Ruins of the Northwest coast.

fortnite chapter 2 season 3 the ruins leak map 1

Το σκεπτικό είναι να νησί να βγει στην επιφάνεια μέχρι το τέλος της Season 3 και με τον Aquaman να είναι ο βασικός χαρακτήρας της season, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το υποθαλάσσιο νησί να είναι το σπίτι του.

Διαβάστε το review του Fortnite.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite update 12.61 και συζητήστε για το Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification