Ειδήσεις FPS Call of Duty: Warzone Duos

Call of Duty: Warzone Duos

Sunday, 03 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/ac/de/warzone20duos20mode-75-1586428965.jpg
 

Call of Duty: Warzone Duos

Αναπτύσσεται και μένει να διορθωθούν bugs. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/4/20] Το Duos mode έρχεται στο Call of Duty: Warzone στην Season 3.

Η εκκίνηση της season 3 του Call of Duty: Warzone και Modern Warfare έφερε νέα στοιχεία για να εμπλουτίσουν το περιερχόμενο. Το multiplayer mode είδε νέους χάρτες ενώ το floor loot του Warzone άλλαξε με την προσθήκη νέων όπλων. Το Warzone επίσης απέκτησε ένα νέο mode, το Quads, στο οποίο αγωνίζονται ομάδες των τεσσάρων είτε σε Battle Royale είτε σε Plunder.

Η Infinity Ward φαίνεται να θέλει να εισάγει ακόμα μία επιλογή για τους παίκτες στην μορφή των Duos. Στην σελίδα της Season 3, στο επίσημο site του Warzone, υπήρχε στην λίστα δίπλα από τα Quads μία εικόνα των Duos ενώ στην τρίτη καρτέλα της λίστας έγραφε “και ακόμα περισσότερα μέσα στην Season 3”. Το site έχει ανανεωθεί έκτοτε αφαιρώντας τις αναφορές, όμως όπως είναι λογικό, αρκετοί προλάβανε να τραβήξουν screenshots.

warzone duos banner leak 1

Παραπάνω βλέπετε τις τρεις καρτέλες που έχουν πλέον αφαιρεθεί από το screenshot που ανέβασε στο Reddit ο χρήστης Polack19. Αυτό προφανώς δεν μας λέει το πότε θα συμβεί, όμως η λογική λέει ότι θα εισαχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[UPDATE: 3/5/20 - Tο mode δεν είναι ακόμη έτοιμο] Το Call of Duty: Warzone θα αποκτήσει Duos mode, αν και η ομάδα ανάπτυξης Raven Software που το έχει επιμεληθεί αναφέρει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Οι δηλώσεις έγιναν στο Γαλλικό μέσο GamerGen από τον Amos Hodge, Creative Director της εταιρείας. Αυτή την περίοδο διορθώνονται bugs, ενώ σε συννενόηση με την Activision πρέπει να βρεθεί και το κατάλληλο timing για το mode και οι εταιρείες να σιγουρευτούν ότι οι gamers ενδιαφέρονται να παίξουν το νέο περιεχόμενο. Θα εξεταστεί αν θα αφαιρεθούν modes ή αν θα γίνει κάποια ανταλλαγή με ήδη υπάρχον mode, ενώ θα ληφθεί υπόψη και το μέγεθος του αρχείου, καθώς στα PC χρειάζεστε πλέον 180GB.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification