Ειδήσεις FPS Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered gameplay videos

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered gameplay videos

Tuesday, 31 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cd/d7/70/modern20warfare20220remastered-66-1585663786.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered gameplay videos

Το διάσημο No Russian level στην νέα έκδοση.

To Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered κυκλοφόρησε νωρίτερα και μερικοί παίκτες μοιράζονται τις πρώτες τους εντυπώσεις όπως και το gameplay. Στα βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο campaign, σε αυτή τη περίπτωση στο No Russian level.

Το No Russian level συζητήθηκε αρκετά όταν κυκλοφόρησε το original το 2009. Σε αυτό, οι παίκτες ελέγχουν τον CIA agent Joseph Allen που συμμετέχει σε ανταλλαγή πυρών στο αεροδρόμιο της Μόσχας καθώς είναι μυστικός πράκτορας για μία Ρώσικη ομάδα.

Στο level αυτό, ο παίκτης δεν είναι αναγκασμένος να πυροβολήσει τους πολίτες και μπορεί να προσπεράσει το level αν το επιθυμεί αφού δεν είναι προορατικό. Στην Γερμανική έκδοση αν πυροβολήσεις πολίτες τότε αποτυγχάνεις στην αποστολή.

Πριν από την έναρξη του level εμφανίζεται ένα μήνυμα που προειδοποιεί τους παίκτες ότι περιέχει περιεχόμενο που ενδεχομένως να ενοχλήσει μερικούς παίκτες.

Η Official σελίδα του Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ανέβηκε νωρίτερα στο PlayStation Store χθες και σήμερα αναμένεται η κυκλοφορία.

 

Διαβάστε περισσότερα τις φήμες για το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification