Ειδήσεις FPS Beyond the Wire

Beyond the Wire

Saturday, 28 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/df/d9/6a/beyond-the-wire-3-1585401659.jpg
 

Beyond the Wire

Nέο Multiplayer Shooter στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Η Καναδική εταιρεία ανάπτυξης Redstone Interactive αποκάλυψε το Beyond the Wire, ένα FPS που εκτυλίσσεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με έντονο το στοιχείο του πολέμου χαρακωμάτων και υποστήριξη που φτάνει έως και τους 100 παίκτες.

Το Beyond the Wire θα είναι διαθέσιμο από την Offworld Industries, την εταιρεία ανάπτυξης του Squad, στο Steam Early Access αργότερα μέσα στη χρονιά. Σε αυτή τη φάση το FPS της Καναδικής εταιρείας θα περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες (Αμερικάνους, Γάλλους, Γερμανούς), πολλαπλά modes, τρία maps (Battle of Passchendaele, the Somme, Argonne) και μία ποικιλία από όπλα.

 

 

Το Beyond the Wire θα είναι μία μίξη Ευρωπαϊκά υπαίθρια πεδία και "στενά κλειστοφοβικά χαντάκια", η οποία θα συνοδεύεται από ένα λεπτομερειακό melee σύστημα. Η Redstone υποστηρίζει ότι θα είναι "πιο έντονο από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε games στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο". Επιπλέον, θα μπορείτε να χτίσετε οχυρώσεις στην πρώτη γραμμή.

Αν και η Redstone είναι μία ξεχωριστή οντότητα από την Offworld, η τελευταία μέσω ενός post στη σελίδα του Squad στο Steam δήλωσε ότι οι fans "μπορεί να δουν μερικά οικεία πρόσωπα εκεί", γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι ο publisher, αλλά μάλλον θα υποστηρίξει και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η Redstone αναμένει μία ολοκληρωμένη έκδοση του FPS της κάποια στιγμή μέσα στο 2021 ή 2022, η οποία θα περιέχει περισσότερα maps, factions, όπλα και modes.

Μπορείτε να εγγραφείτε για την κλειστή Alpha έκδοση του Beyond the Wire εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το Squad και συζητήστε για το επερχόμενο Beyond the Wire στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification