Ειδήσεις FPS Νέο Shooter από την Avalanche

Νέο Shooter από την Avalanche

Wednesday, 25 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ef/de/9d/systemic-reaction-shooter-92-1585159258.jpg
 

Νέο Shooter από την Avalanche

Ανακοινώθηκε μαζί με αλλαγή ονόματος της εταιρείας.

Η εταιρία ανάπτυξης Avalanche Studios σε σημερινή της ανακοίνωση μας ενημέρωσε ότι γυρίζει σελίδα αλλάζοντας το όνομά της σε Avalanche Studios Group. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και με ένα teaser από το καινούριο της παιχνίδι.

Η Avalanche Studios λοιπόν θα αποκαλείται Avalanche Studios Group, μιας και είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης τριών διαφορετικών εταιριών ανάπτυξης: την Avalanche Studios, την Expansive Worlds και την Systemic Reaction.

H Avalanche ήταν η εταιρία πίσω από την ανάπτυξη του Just Cause, ενώ η Expansive Worlds και Systemic Reaction είναι γνωστές για τα games The Hunter: Call of the Wild και Generation Zero αντίστοιχα, τα οποία βρίσκονται σε Steam Sale μαζί με όλα τα υπόλοιπα games που έχουν αναπτύξει τρίτες εταιρείες ανάπτυξης.

Το παραπάνω teaser προέρχεται από το παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Systemic Reaction, στο οποίο φαίνεται ένα χιονισμένο τοπίο, μία σπηλιά και στη συνέχεια πυροβολισμοί όπλων, κάτι που μας προϊδεάζει για κάποιο Shooter. Το βίντεο τελειώνει με ένα μήνυμα να μείνουμε συντονισμένοι για νέες πληροφορίες.

Δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Shooter, καθώς και τα format στα οποία θα είναι διαθέσιμο.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Just Cause.

Για εκτενή συζήτηση για το νέο video game της Avalance επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification