Doom Eternal: Speedrunner το τερμάτισε σε 27 λεπτά

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Doom Eternal: Speedrunner το τερμάτισε σε 27 λεπτά

Doom Eternal: Speedrunner το τερμάτισε σε 27 λεπτά

Μπροστά σε στελέχη της Bethesda. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/3/20] Ο BloodThunder και CreeperHntr είναι Doom «experts» και αυτό θα το διαπιστώσετε από τα speedruns που έκαναν για το DOOM Eternal.

Το νέο FPS της Bethesda κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και αυτοί οι τύποι το τερμάτισαν μέσα σε λίγη ώρα! Παρακολουθήστε τα δύο gameplay παρακάτω:

Του CreeperHntr το speedrun έγινε σε χρόνο 1:26:16.

Του BloodThunder σε χρόνο 1:28:25.

[UPDATE 30/3/20: Νέο ρεκόρ 40 λεπτών] Ο speedrunner Distortion 2 κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο. Να τερματίσει το DOOM Eternal σε 40 λεπτά εκμεταλλευόμενος απίστευτα glitches!

Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

[UPDATE 2: 6/4/20 - Νέο ρεκόρ στα 31.08 λεπτά] Το DOOM Eternal είναι από αυτά τα games που οι παίκτες παίζουν με το πάσο τους.

Μερικού παίκτες όμως φαίνεται πως θέλουν να σπάνε τους κανόνες. Ο Twitch streamer Xamide κατάφερε και τερμάτισε το DOOM Eternal σε μόλις 31.08 λεπτά. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Xamide κατάφερε να βρει τι χρειάζεται να κάνει για να καταφέρει το speedrun αυτό, σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Υπάρχουν διάφορα βίντεο από άτομα που έχουν καταφέρει να το τερματίσουν σε λιγότερο από 45 λεπτά, όμως ο Xamide μέχρι στιγμής κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο χρόνος αυτός περιλαμβάνει και όλες τις περιοχές που πρέπει αναγκαστικά να σκοτώσετε όλους τους εχθρούς, καθώς και τα unskippable cutscenes. Συνήθως τα speedruns που βλέπουμε βασίζονται σε κάποιο exploit ή bug, όμως στο συγκεκριμένο playthrough βλέπουμε την χρήση κάποιων πλεονεκτημάτων του περιβάλλοντος, ωστόσο το speedrun αυτό βασίζεται στην ιστορία.

Μπορείτε να δείτε το speedrun παρακάτω:

[UPDATE 3: 19/4/20 - Νέο ρεκόρ στα 27 λεπτά] Ο speedrunner Xamide τερμάτισε το DOOM Eternal μέσα σε μόλις 27 λεπτά, σημειώνοντας νέο ρεκόρ!

Το speedrun έγινε μπροστά σε στελέχη της Bethesda που ανέπτυξαν το DOOM και συγκεκριμένα μπροστά στον επικεφαλής παραγωγής Marty Stratton, στον director Hugo Martin, στον lead level designer Jerry Keehan και στον lead game programmer Evan Eubanks.


Διαβάστε το review του DOOM eternal και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification