Ειδήσεις FPS Half-Life: Alyx: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Half-Life: Alyx: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 13 Feb 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/43/d0/half-life-alyx-release-period-58-1579731610.jpg
 

Half-Life: Alyx: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Μάρτιο και "δεν θα καθυστερήσει" σύμφωνα με την Valve.

[Αρχική δημοσίευση: 23/1/20] Η Valve απάντησε σήμερα σε ένα AMA (Ask Me Anything) μέσω του Reddit σχετικά με το Half-Life: Alyx.

Οι Robin Walker και Erik Wolpaw δήλωσαν ότι ο μήνας κυκλοφορίας θα είναι σίγουρα ο Μάρτιος του 2020 και ότι είναι βέβαιοι πως "δεν θα υπάρξει καθυστέρηση καθώς το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί".

Το μόνο που γίνεται τώρα είναι κάποιες τελικές αλλαγές και επιπλέον playtesting.

Η ομάδα της Valve που ήταν παρόν στο AMA ήταν οι Robin Walker, Jamaal Bradley, David Feise, Greg Coomer, Corey Peters, Erik Wolpaw, Tristan Reidford, Chris Remo, Jake Rodkin και Kaci Aitchison Boyle, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, ότι δηλαδή απλά τελειοποιούν το Half-Life: Alyx.

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε ότι ο χειρισμός όπλων θα γίνεται με το ένα χέρι και το δεύτερο θα είναι ελεύθερο. Τα πυρομαχικά θα ελέγχονται από ένα inventory στο ύψος του ώμου, ενώ στο βασικό χέρι θα γίνεται και η επιλογή όπλων.

[UPDATE: 13/2/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Valve ανακοίνωσε ότι το Half-Life: Alyx θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου για PC, μέσω Steam.

Κοστίζει 50 ευρώ. Αν το προπαραγγείλετε θα έχετε έκπτωση 10%, άρα θα μπορέσετε να το πάρετε για 45 ευρώ. Βεβαιωθείτε όμως πρώτα ότι έχετε VR headset.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification