Super Mario 3D First-Person Shooter

Hot
Super Mario 3D First-Person Shooter

Super Mario 3D First-Person Shooter

Μην τους πατάτε. Πυροβολάτε!

H game development κοινότητα, Mapcore, έβαλε πρόσφατα πρόκληση στους σχεδιαστές της να πάρουν το πρώτο level από 1 από τα 3 παρακάτω παιχνίδια (Unreal Tournament, Counter - Strike 1.6 ή Super Mario Bros.) και να το δημιουργήσουν από την αρχή σε software της επιλογής τους.

O level designer, Sean Noonan, ο οποίος και έχει δουλέψει στην σειρά Far Cry, Watch Dogs, Star Citizen και Gears: Tactics δέχτηκε την πρόκληση επιλέγοντας το Super Mario Bros. για το οποίο μπορείτε να δείτε την πρόοδό του στο Twitter. Μετέτρεψε το layout του χάρτη σε 3D περιβάλλον χρησιμοποιώντας την Unreal Engine και δίνοντας στον Mario ένα όπλο το οποίο εκτοξεύει βεντούζες απόφραξης, ταιριαστό λόγω του επαγγέλματος του χαρακτήρα. Όλα τα elements του Super Mario Bros. είναι ανέπαφα και λειτουργικά μέσα στο level, όπως τα Goombas, μανιτάρια, coins, σωλήνες κτλ. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε τα reviews των Super Mario Bros. και συζητήστε για τις αγαπημένες σας εκδόσεις Super Mario στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification