Respawn: Δεν έχουμε σχέδια για Apex Legends 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Respawn: Δεν έχουμε σχέδια για Apex Legends 2

Respawn: Δεν έχουμε σχέδια για Apex Legends 2

Τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/19] Το development του Apex Legends είναι αρκετά αργό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιχνίδια στο είδος του, αλλά η Respawn δεν έχει θέμα να παίρνει τον χρόνο της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρεία ανάπτυξης δεν σκέφτεται το μέλλον του παιχνιδιού της. Αντιθέτως, Ο παραγωγός Drew McCoy ανέφερε σε μια συνέντευξη του στο USGamers ότι είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη Apex Legends.

Ο Drew McCoy είπε: "Ο περισσότερος κόσμος δεν αναγνωρίζει πόσο χρόνο παίρνει να δημιουργήσουμε το οτιδήποτε, ένας χαρακτήρας μας πήρε ενά χρόνο για να είναι έτοιμος. Έχουμε τόσα πολλά πράγματα που θέλουμε να προσθέσουμε αλλά ο κόσμος συνέχεια ρωτάει 'τι θα κάνετε γι'αυτό και τι για εκείνο', αλλά εμείς ήδη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε σε πολλά χρόνια από τώρα."

Η Respawn και μέσω patch notes έχει δείξει ότι την ενδιαφέρει η ποιότητα περισσότερο απο την ποσότητα, γι'αυτό κάθε update πρέπει να θεωρέιται χαρακτηριστικό και όχι μια αποτυχία. Ο McCoy τόνισε ότι παρά το αργό development: "Πραγματικά πιστεύουμε στο παιχνίδι μας, και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι. Ποτέ δεν θα φτιάξουμε το Apex 2, ελπίζω όμως η season 72 του Apex Legends να είναι τέλεια".

[UPDATE: 8/2/22 - Ουδέν νεότερο για τα επόμενα χρόνια] Η Respawn επανέλαβε την δήλωση του 2019 σε παρόμοιο ύφος, λέγοντας: Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σχέδια για sequel. Και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να σταματήσουμε το Apex Legends. Απλώς έχουμε όλο και περισσότερες καλές ιδέες (ελπίζουμε τουλάχιστον) τις οποίες είμαστε ενθουσιασμένοι να δοκιμάζουμε". Συνεπώς μην αναμένετε κάποιο νέο Apex Legends, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε γι'αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification