Φήμη: Η Halo: The Master Chief Collection στο PS4

Hot
Φήμη: Η Halo: The Master Chief Collection στο PS4

Φήμη: Η Halo: The Master Chief Collection στο PS4

Υπήρξαν συζητήσεις, χωρίς συμφωνία, ανάμεσα σε Microsoft και Sony.

 

Οι developers του Halo απάντησαν στις φήμες περί κυκλοφορίας της Master Chief Collection στο PS4.

Μπορεί η ιδέα ενός Halo τίτλου (πόσο μάλλον μίας συλλογής τίτλων) στο PS4 να φαντάζει απίθανη, ωστόσο ο Colin Moriarty, πρώην δημοσιογράφος του IGN, είχε δηλώσει σε ένα Sacred Symbols podcast πως υπήρχε ενδεχόμενο κυκλοφορίας της Halo: The Master Chief Collection να κυκλοφορούσε στο PS4. Ο ίδιος είχε δηλώσει: “Έχω έγκυρες πηγές που υποστηρίζουν πως η Master Chief Collection του Halo συζητιόταν για το PS4 πριν λίγα χρόνια”.

Ο Frank O’Connor όμως, director όλου του franchise, βγήκε να απομυθοποιήσει αυτές τις φήμες λέγοντας: “Δεν έχω επίγνωση των λεπτομερειών και των συζητήσεων ανάμεσα στις πλατφόρμες σε εταιρικό επίπεδο, αλλά η απόσταση μεταξύ στο “πλάνα” και το “τι θα συνέβαινε αν” είναι τεράστια. Είχαμε αρκετές τέτοιες (συζητήσεις) όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα αυτά δεν υπήρξε ίχνος κώδικα”. Οι δηλώσεις του μας κάνουν να πιστεύουμε πως αν υπήρξαν έστω μικρές συζητήσεις για μία τέτοια συνεργασία, εν τέλει θα απορρίφθηκαν.

Διαβάστε το review της Halo: The Master Chief Collection και συζητήστε για την συλλογή στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification