Ειδήσεις FPS Apex Legends: Η Season 2

Apex Legends: Η Season 2

Thursday, 27 Jun 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/c3/a4/Leaked-Apex-Legends-Season-2-GameWorld-66-1561635210.jpg
 

Apex Legends: Η Season 2

Διαρροή επιβεβαιώνει τις σημαντικές αλλαγές του χάρτη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/6/19] Η press conference της EA στης E3 2019 θα αποκαλύψει ένα νέο limited time event και τη νέα σεζόν στο Apex Legends.

Το EA Play 2019 αναμένεται να κρύβει εκπλήξεις και για τους φίλους του Apex Legends. Η EA, σε συνεργασία με την Respawn Entertainment, αποκάλυψε πως τη παρουσίασή της στην μεγαλύτερη gaming έκθεση της χρονιάς θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες ανακοινώσεις για το Battle Royale της. Πρωτίστως αποκάλυψε πως θα τρέξει ένα νέο limited time event ονόματι The Legendary Hunt με πολλά challenges και rewards. Από την άλλη στο EA Play θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την έναρξη και το περιεχόμενο της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού και το νέο battle pass.

[UPDATE: 9/6/19 - Η Season 2 και η Watson] Η Electronic Arts ανακοίνωσε στα πλαίσια της E3 2019 το Battle Pass της Season 2 του Apex Legends, που θα φέρει την ονομασία Battle Change, θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Θα περιλαμβάνει έναν νέο ήρωα (legend), αναβάθμιση στο gameplay, νέο event στο χάρτη του παιχνιδιού και ένα καινούργιο όπλο.

Δείτε το τρέιλερ της Season 2:

Η νέα ηρωίδα θα ονομάζεται Watson και θα έχει την ειδικότητα της ηλεκτρολόγου μηχανικού. Ο πατέρας της θα έχει εφεύρει την αρένα όπου διεξάγονται οι αγώνες του παιχνιδιού και θα είναι γνωστή στους άλλους legends καθώς μεγάλωσε παίζοντας με τις εφευρέσεις του πατέρα της. Θα χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό και gadgets, καθώς θα μπορεί να τοποθετήσει φράχτες και πύλες, ενώ το ultimate ability της επιτρέπει να ρίξει χειροβομβίδες και να κάνει charge τις ασπίδες των συμπολεμιστών της.

Γνωρίστε την νέα ηρωίδα με την ονομασία Watson:

Στα της Season 2 του παιχνιδιού, θα δούμε το νέο όπλο L-Star (ημιαυτόματο, γνωστό από το Titanfall 2) και νέα skins στους ήρωες και στα όπλα. Θα προστεθεί επίσης ένα ranked mode, το οποίο θα σας επιτρέπει όσο παίζετε να ανεβείτε έξι tiers. Θα υπάρχει ειδικό matchmaking για κάθε ένα από τα tiers και στο τέλος της σεζόν θα λάβετε βραβεία, ανάλογα με το rank σας.

[UPDATE 2: 27/6/19 - Διαρροή επιβεβαιώνει τις σημαντικές αλλαγές του χάρτη] Όπως αρκετοί παίκτες του Apex Legends είχαν προβλέψει, η επερχόμενη Season 2 του παιχνιδιού φέρνει σημαντικές αλλαγές στο χάρτη.

Αρχικά οι developers δοκίμασαν κάποιες αλλαγές στο Kings Canyon από την πρώτη κιόλας σεζόν, δοκιμές οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την προσθαφαίρεση των Repulsor Towers. Εν τέλει από ότι φαίνεται μέσα από ένα trailer που κυκλοφόρησε μέσω του λογαριασμού της κοινότητας του Apex Legends Xbox στο Reddit, έρχονται μεγάλες αλλαγές. Το trailer επικεντρώνεται στην ιστορία του νέου legend, Crypto και συνεχίζει με την ενημέρωση του χάρτη. Στο trailer φαίνεται η ενεργοποίηση ενός EMP, πιθανότατα από τον Crypto που καταστρέφει όλα τα αμυντικά συστήματα. 

Επιπλέον πολλοί παίκτες παρατήρησαν την κυκλοφορία του laptop που πιθανότατα αποτελεί ένα tease για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του νέου χαρακτήρα μετά την Wattson. Ωστόσο στο αναδεικνύονται και κάποιες πληροφορίες για νέα αντικείμενα αλλά και το battle pass της Season 2.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification