Ειδήσεις FPS Call of Duty Modern Warfare 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Call of Duty Modern Warfare 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 30 May 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/35/a5/calll-of-duty-mw-2019-87-1559124572.jpg
 

Call of Duty Modern Warfare 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αποκαλύφθηκε μέσω του YouTube. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/5/19] Η Activision ενημέρωσε τις σελίδες της στο Twitter και Facebook με ολόμαυρες εικόνες, ενώ στην περιγραφή τόνισε το “going dark” που πιθανόν σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Οι αποκαλύψεις των νέων παιχνιδιών της Activision, δηλαδή των Call of Duty γίνονται κάθε Μάιο και όπως φαίνεται ίσως να προλάβουμε να δούμε τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού πριν μπει ο Ιούνιος. Όπως το συνηθίζει λοιπόν η εταιρεία προετοιμάζεται για να κάνει το μεγάλο reveal και όπως πάντα θα δούμε ένα κομμάτι του gameplay στην E3. Ο τίτλος του φετεινού Call of Duty θα είναι Modern Warfare και θα είναι το τέταρτο Modern Warfare της σειράς, αν εξαιρέσουμε το remaster. Αναμένουμε λοιπόν ένα "σκοτεινό" Call of Duty Modern Warfare.

[UPDATE: 30/5/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Σύμφωνα με αποκάλυψη που προέρχεται από ανάρτηση στο επίσημο κανάλι του Call of Duty στο YouTube, το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Σήμερα στις 20:00 μένει να μάθουμε περισσότερα, μαζί με το επίσημο τρέιλερ.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification