Ειδήσεις FPS PUBG Mobile: "Οι ανήλικοι θα παίζουν στο εξής με in-game σύμβουλο"

PUBG Mobile: "Οι ανήλικοι θα παίζουν στο εξής με in-game σύμβουλο"

Wednesday, 15 May 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/a7/77/pubg-mobile-rstrictions-advisor-8-1557917332.jpg
 

PUBG Mobile: "Οι ανήλικοι θα παίζουν στο εξής με in-game σύμβουλο"

Θα τους λέει συχνά να ξεκουραστούν.

Στην προσπάθεια για ένα πιο υγιές gaming, το PUBG για κινητά θα έχει πλέον έναν σύμβουλο για ανήλικους, που θα στέλνει pop-ups για να υπενθυμίζει στους χρήστες να κάνουν διάλλειμα.

Οι χρήστες που είναι κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να συμφωνούν στην χρήση του in-game σύμβουλου πριν μπουν στο παιχνίδι. Σε τυχαίες στιγμές στο παιχνίδι, μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα gameplay, ο σύμβουλος θα προτείνει στον χρήστη να κάνει ένα διάλλειμα. Αυτό το σύστημα θα εφαρμοστεί στην Ινδονησία, Ινδία, Νεπάλ, Σαουδική Αραβία, Ιράκ και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τους developers το PUBG Mobile είναι από τα πρώτα mobile games που εισάγει αυτό τον μηχανισμό για να προστατέψει τους μικρούς σε ηλικία χρήστες. Ο υπεύθυνος της Tencent, ονόματι Vincent Wang είπε πως το παιχνίδι θα επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν όσο εκείνοι επιθυμούν. Η ανακοίνωση του νέου αυτού μηχανισμού θεωρεί πως θα βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και θα είναι ένα πρώτο βήμα στο gaming με “μέτρο”.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification