• Ειδήσεις
  • FPS
  • Call of Duty: Κορυφαίο σε πωλήσεις franchise στην Αμερική για 10η χρονιά

Call of Duty: Κορυφαίο σε πωλήσεις franchise στην Αμερική για 10η χρονιά

Hot
Call of Duty: Κορυφαίο σε πωλήσεις franchise στην Αμερική για 10η χρονιά

Call of Duty: Κορυφαίο σε πωλήσεις franchise στην Αμερική για 10η χρονιά

Σύμφωνα με στατιστικά του NPD Group.

 

Το Call of Duty franchise συνέχισε να σπάει τα ταμεία των αμερικανικών πωλήσεων και το 2018.

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, το NPD Group δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις των games στην Αμερική. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε όμως στην σειρά Call of Duty, αφού τα νούμερά τους αποδεικνύουν πως αναδείχθηκε για έναν ακόμη χρόνο το κορυφαίο σε πωλήσεις franchise. Οι πωλήσεις που σημείωσαν κατά την διάρκεια του χρόνο τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Black Ops 4 έφεραν το franchise στην κορυφή του 2018 για 10η συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που αφήνει άκρως ικανοποιημένη την Activision, που διαθέτει εδώ και χρόνια το publishing κάθε έκδοσης.

Μέσψ ενός blog post ευχαρίστησαν τους fans της σειράς: “Έχουμε την τιμή αυτά τα 10 χρόνια να βλέπουμε το community να ενώνεται, προσφέροντας ορισμένες απίθανες στιγμές. Είτε με τα skills τους που ρίχνουν σαγόνια, είτε με φανταστικά στιγμιότυπα ή απλά μερικές αστείες εμπειρίες, είναι τιμή μας να υπηρετούμε το πιο παθιασμένο community σε όλο τον κόσμο”. Κάπως έτσι τελείωνε η σχετική ανακοίνωση η οποία υποσχόταν παράλληλα να περιμένουμε πολλά πράγματα από την σειρά Call of Duty εντός του 2019.

Το 10ετές σερί της Activision ξεκίνησε με το Call of Duty: Modern Warfare  του 2009, προτού ακολουθήσουν τα Black Ops και Modern Warfare 2. Ο κίνδυνος να χαθεί το σερί προέκυψε στην περίπτωση του Infinite Warfare, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον η Activision μπορεί να κάνει ένα άκρως πετυχημένο 10-year challenge. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Infinity Ward θα ηγηθεί της ανάπτυξης του νέου Call of Duty και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Black Ops 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 26/01/2019 15:02
Πάει το Battlefield, να ζήσουμε να το θυμόμαστε, οτι καποτε ειχε ένδοξες μερες