Ειδήσεις FPS Overwatch: Επαγγελματική ομάδα συμπλήρωσε το ρόστερ της με ανύπαρκτη παίκτρια

Overwatch: Επαγγελματική ομάδα συμπλήρωσε το ρόστερ της με ανύπαρκτη παίκτρια

Saturday, 12 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/e9/25/overwatch-heroes-28-1547288363.jpg
 

Overwatch: Επαγγελματική ομάδα συμπλήρωσε το ρόστερ της με ανύπαρκτη παίκτρια

Ο λογαριασμός άνηκε σε άλλον pro player.

Η Blizzard επιβεβαίωσε πως η πρώτη Αμερικανίδα που εντάχθηκε στο Overwatch Contenders είναι φανταστικό πρόσωπο.

Στην κοινότητα του Overwatch είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες όσον αφορά στην Ellie, την θηλυκή παρουσία της ομάδας Second Wind, η οποία συμμετέχει στο τουρνουά Overwatch Contenders. Πρόκειται για μία παίκτρια που δεν είχε δει ποτέ κανείς, συνεπώς ήταν πολλοί οι fans αλλά και οι παίκτες και streamers που ισχυρίζονταν πως κάτι πηγαίνει στραβά με την περίπτωσή της. Εν τέλει, οι εικασίες τους επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια η Blizzard, πρόκειται για μία ψεύτικη ταυτότητα που δημιουργήθηκε από έναν βετεράνο της επαγγελματικής σκηνές του Overwatch.

 

Η Second Wind υποτίθεται πως ενέταξε την Ellie στο ρόστερ της τον Δεκέμβριο και σε λιγότερο από έναν μήνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω Twitter επικαλούμενη ορισμένες “απρόσμενες αντιδράσεις” ως αιτία της φυγής της, διευκρινίζοντας αργότερα πως επρόκειτο για “κακόβουλες και προσωπικές απειλές” που έλαβε λόγω της ανωνυμίας της. Ύστερα από έρευνα της ίδιας της Blizzard όμως, επιβεβαιώθηκε πως η Ellie δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά πως η ταυτότητά της “κατασκευάστηκε” και αποτελεί στην ουσία ένα smurf account του Punisher. Ο Punisher έχει υψηλότατη θέση στην κατάταξη Overwatch Ladder.

 

Πολύ πριν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω η Aspen, streamer του Twitch, είχε ήδη πει την άποψή της σε livestream, αναφέροντας πως ο Punisher ήταν ο πραγματικός κάτοχος αυτού του λογαριασμού, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Rod “Slasher” Breslau, άλλος ένας βετεράνος της σκηνής του Overwatch μέσω Twitter. Ο ίδιος έκανε λόγο για “κοινωνικό πείραμα” από πλευράς Punisher. Για να μην υπάρξουν προβλήματα με την ομάδα η Second Wind ξεκαθάρισε πως η Ellie δεν εντάχθηκε ποτέ επίσημα στο ενεργό ρόστερ τους και δεν έπαιξε σε κάποιο Contenders match για να κριθούν ένοχοι, ενώ ζήτησαν συγγνώμη δημόσια, εξηγώντας πως τους κυρίευσε η απελπισία για να γεμίσουν το ρόστερ τους.

 


Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Aston (Level 19) 12/01/2019 13:28
"Blizzard φίλε μου...εσύ κάτσε στην Riot" :lol: , εντάξει ολες οι εταιρείες έχουν τις ατυχίες τους.
#2 Parou (Level 20) 12/01/2019 13:52
Εντάξει βρε παιδιά ένα αστειάκι έκανε το παλικάρι πως κάνετε έτσι :P
Notification