Η Ubisoft σταματάει το αυτόματο ban στο Rainbow Six Siege

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Η Ubisoft σταματάει το αυτόματο ban στο Rainbow Six Siege

Η Ubisoft σταματάει το αυτόματο ban στο Rainbow Six Siege

Αντικαθίσταται με φίλτρο στο chat και χειροκίνητο ban.

 

Το αυτοματοποιημένο σύστημα ban που εφάρμοσε η Ubisoft στο Rainbow Six Siege, αντικαθίσταται από φιλτράρισμα μηνυμάτων και αξιολόγηση από διαχειριστή.

Ως τώρα το σύστημα έκανε αυτόματα ban για ορισμένο χρονικό διάστημα, ή και οριστικά για πολλαπλές παραβάσεις, τους παίκτες που χρησιμοποιούσαν ρατσιστικές ή ομοφοβικές εκφράσεις στο chat. Σύμφωνα με ανάρτηση στο blog της Γαλλικής εταιρίας, σύντομα το σύστημα θα τροποποιηθεί. Στη θέση του, ένα φίλτρο στο chat θα εμποδίζει ορισμένα μηνύματα απ’ το να εμφανιστούν, αλλά ο χρήστης δεν θα γίνεται banned αυτόματα.

"Μετά από επανεξέταση, ανακαλύψαμε ότι η λειτουργία αυτόματου ban, παρ’ ότι αποτελεσματική στον περιορισμό της κακής συμπεριφοράς, επενέβαινε και στο gameplay άλλων παικτών που δεν εμπλέκονταν στην ανάρμοστη δραστηριότητα," δήλωσε η Ubisoft. Με το νέο σύστημα, όταν χρησιμοποιείτε μια ακατάλληλη φράση, θα συναντάτε το μήνυμα, "Το ακόλουθο μήνυμα δεν στάλθηκε και θα αξιολογηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά," ενώ η χειροκίνητη αξιολόγηση για τοξικότητα θα συνεχίσει κανονικά όπως και τα τελευταία χρόνια.

"O στόχος του φίλτρου του chat είναι να ενθαρρύνει τους παίκτες να είναι προσεκτικοί με τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν χωρίς να διαταράσσονται αμέσως και άλλοι παίκτες. Αν και εκτιμούσαμε την επίδοση του συστήματος αυτόματου ban ενάντια στην τοξικότητα, θέλαμε επίσης να παρέχουμε ένα πιο διαφανές σύστημα feedback στους παίκτες μας. Το σύστημα φίλτρου στο chat όχι μόνο θα δίνει άμεσο feedback σε παίκτες που χρησιμοποιούν τοξικές εκφράσεις, αλλά και θα μας επιτρέψει να παρέχουμε τις κατάλληλες κυρώσεις στους παραβατικούς παίκτες."

Διαβάστε το review του Rainbow Six Siege και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

Ελάτε να παίξουμε online παρέα.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification