Sigil από τον συνδημιουργό του Doom, John Romero

Hot
Sigil από τον συνδημιουργό του Doom, John Romero

Sigil από τον συνδημιουργό του Doom, John Romero

Κυκλοφόρησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/12/18] Ο John Romero ανακοίνωσε το Sigil, το "πνευματικό παιδί" των Doom.

Το Sigil θα κυκλοφορήσει ως mod για το αρχικό Doom και σεναριακά αποτελεί την συνέχεια του τέταρτου μέρους του. Η επιλογή διαφορετικού ονόματος οφείλεται στο ότι τα δικαιώματα του ονόματος "Doom" ανήκουν στην Zenimax. Θα κυκλοφορήσει ως WAD (package files για το Doom) περιέχει εννέα single-player και εννέα deathmatch levels και όσοι έχετε την αυθεντική έκδοση του Doom του 1993, θα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Πέρα από την μορφή WAD, το Sigil θα κυκλοφορήσει επίσης στις δύο παρακάτω συλλεκτικές εκδόσεις με τα εξής περιεχόμενα:

STANDARD EDITION:
- Κουτί με δαιμονική εμφάνιση εμπνευσμένο από το id Anthology box, με τον δικό του αριθμό, υπογεγραμμένο από τον John Romero και εικονογραφημένο από τον Christopher Lovell.

- USB με την μορφή δισκέτας floppy 16GB 3-1/2" με το Sigil και τα extras.

- Θήκη jewel case 2 CD με το Sigil και το soundtrack που έχει γράψει ο Buckethead.

- 1 αυτοκόλλητο SIGIL και 1 αυτοκόλλητο Romero Games.

THE BEAST BOX:

- Κουτί με δαιμονική εμφάνιση εμπνευσμένο από το id Anthology™ box, με τον δικό του αριθμό, υπογεγραμμένο από τον John Romero και εικονογραφημένο από τον Christopher Lovell.

- USB με την μορφή δισκέτας floppy 16GB 3-1/2" με το Sigil και τα extras.

- Θήκη 2 CD που μοιάζει με βιβλιαράκι με το Sigil, και πληροφορίες για την ανάπτυξη των Doom και Sigil, καθώς και το soundtrack που έχει γράψει ο Buckethead.

- Μια εκτύπωση 8" x 10" με την υπογραφή του Christopher Lovell.

- Ένα νόμισμα SIGIL.

- Ένα αγαλματίδιο με το κεφάλι του Romero παλουκωμένο.

- Ένα XL μπλουζάκι SIGIL.

- 1 αυτοκόλλητο SIGIL και 1 αυτοκόλλητο Romero Games.

Κάντε κλικ εδώ για να προπαραγγείλετε την Standard Edition.

Κάντε κλικ εδώ για να προπαραγγείλετε το Beast Box.

sigil collectors

[UPDATE: 21/12/18 Gameplay video από livestream του John Romero] O John Romero παρουσίασε gameplay του Sigil σε livestream από το προφίλ του στο Twitch σχολιάζοντας παράλληλα το παιχνίδι. Στο βίντεο δηλώνει επίσης ότι τα levels του παιχνιδιού ''...δεν θα είναι εύκολα''. Δείτε το βίντεο παρακάτω. Δείτε όλα τα gameplay videos του John Romero για το Sigil εδώ

Το Sigil θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2019 για PC.

[UPDATE: 19/2/19 - Αναβολή κυκλοφορίας] Ο John Romero ανακοίνωσε πως εξαιτίας επιπλοκών με τις retail εκδόσεις του sigil, η ημερομηνία κυκλοφορίας μετατίθεται για Απρίλιο.

"Υπήρχαν μερικά προβληματάκια στην παραγωγή προσπαθώντας να βεβαιώσουμε ότι τα πάντα θα είναι άριστα για τους fans! Απλώς ήθελα να ενημερώσω όλους όσους αγόρασαν είτε το Big Box είτε το Bix Box ότι φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και ζητώ συγγνώμη για όποια τυχόν ταλαιπωρία," γράφει ο Romero.

Η κανονική έκδοση του Sigil θα είναι δωρεάν για όλους.

[UPDATE: 2/6/19 - Κυκλοφόρησε το Sigil] Ο John Romero συνδημιουργός του Doom, κυκλοφόρησε το Sigil, τον πνευματικό διάδοχο του ιστορικού FPS.

Το Sigil διαθέτει εννέα νέα levels-λαβύρινθους για το αρχικό Doom με περισσότερες λεπτομέρειες απ' ότι τα levels στα episodes 1-4. Ο Romero έχει ωστόσο την αίσθηση ότι τα levels αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν το Episode 5. Υποστηρίζουν single-player, Co-op και deathmatch.

Η ιστορία του Sigil συνεχίζει από το Episode 4, στο οποίο η Γη έχει γεμίσει με τερατώδεις υπάρξεις και θα πρέπει να τηλεμεταφερθείτε στην κόλαση για να αντιμετωπίσετε την Σατανική πηγή τους και να επιστρέψετε στη Γη ως ήρωας. Το Megawad (σ.σ. όνομα που δίνεται σε μεγάλα mods του Doom) διατίθεται δωρεάν, ενώ υπάρχει και μια προαιρετική έκδοση με metal soundtrack του κιθαρίστα Buckethead και κόστος 6.66 ευρώ (τυχαίο; δε νομίζω).

Το Sigil επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο αλλά καθυστερούσε αρκετές φορές λόγω των αντίστοιχων καθυστερήσεων της retail έκδοσης.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε επίσης για τα 25 χρόνια Doom. Συζητήστε για το Sigil στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 10/12/2018 22:34
Δεν είναι κακό για συλλεκτική εκδοσή.