Ειδήσεις FPS Το Halo Infinite θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Το Halo Infinite θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Saturday, 17 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/87/91/a7/halo-infinite-loot-boxes-90-1537530762.jpg
 

Το Halo Infinite θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω αγγελίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/9/18] Η 343 Industries αποκάλυψε τις προθέσεις της σχετικά με τα loot boxes.

Τις τελευταίες μέρες το Halo Infinite, που ανακοινώθηκε στην E3, επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο, με αρκετούς fans του franchise να δείχνουν την ξεκάθαρη ανησυχία τους για τις μικροσυναλλαγές. Για την ακρίβεια, ένα job listing της εταιρείας, που αφορούσε μία θέση που έχει να κάνει με την κάλυψη των μικροσυναλλαγών του παιχνιδιού, ήταν αρκετό για να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου και να τους δημιουργήσει μπόλικα ερωτήματα όσον αφορά την στάση της εταιρείας απέναντι σε αυτό το κίνημα.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για το Halo Infinite, μάθαμε όμως από τον Chris Lee της 343 πως τα loot boxes για παράδειγμα είναι κάτι που δεν πρόκειται να συναντήσουμε στο παιχνίδι. Ύστερα από ένα post στο Twitter που προέρχεται από fan του παιχνιδιού, ο Lee έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο λέγοντας: “Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την εκτιμάμε! Ακόμα δουλεύουμε πάνω στα τελικά μας σχέδια και θα μοιραστούμε όλο και περισσότερα όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως το Halo Infinite δεν θα περιλαμβάνει loot boxes με αληθινά χρήματα”.

 

Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως οι προαναφερθέντες μικροσυναλλαγές δεν θα επηρεάζουν το progression system του παιχνιδιού, αντιθέτως θα λειτουργούν κατά πάσα πιθανότητα για την αγορά cosmetics. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο μέχρι να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς 343 Industries. Για την ώρα, δεν υπάρχει καν επίσημη ημερομηνία ή έστω περίοδος κυκλοφορίας του Halo Infinite.

[UPDATE: 17/8/19 - Θα έχει μικροσυναλλαγές] Το Halo Infinite θα έχει microtransactions, όπως μαρτυρά μια αγγελία της Microsoft.

Η Αμερικάνικη εταιρεία θέλει να προσλάβει για την 343 Industries έναν "Live Design Lead" ο οποίος θα έχει εμπειρία με την πρόοδο ενός gamer σε παιχνίδι, στο πως να γίνει προσέγγιση χρηστών από τα social media και στις μικροσυναλλαγές. Θα υπάρξει η προσπάθεια υλοποίησης μιας "ΑΑΑ εμπειρίας χρήστη" όπως αναφέρει η αγγελία "διότι έτσι οι fans μας εκφράζουν το πάθος για την σειρά Halo" αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία. Προφανώς οι fans της σειράς Halo αγοράζουν cosmetics, ελπίζουμε όμως οι μικροσυναλλαγές να μην αφορούν και όπλα ή άλλου είδους πλεονεκτήματα.

Αντίστοιχη αγγελία είχε δημοσιευθεί το 2018, η οποία και ζητούσε έναν "Online Experience Design Director".

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 για PC και Xbox One, αλλά και την νέα κονσόλα, το Project Scarlett.

Halo Infinite launches during Holiday 2020 for Xbox One and PC, while the game is also coming to Microsoft's next-generation console, Project Scarlett.

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification