Ειδήσεις FPS Doom Eternal gameplay videos

Doom Eternal gameplay videos

Wednesday, 12 Feb 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/5c/37/doom-eternal-gameplay-video-59-1533997481.jpg
 

Doom Eternal gameplay videos

Δείτε το χαοτικό Nightmare mode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/18] Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video του Doom Eternal.

Στην σκηνή του QuakeCon ανέβηκαν οι Marty Stratton και Hugo Martin, director και creative director αντίστοιχα του Doom Eternal. Αυτό, διότι είχαν ετοιμάσει την αποκάλυψη του gameplay του παιχνιδιού. Σε αυτό είδαμε για ακόμα μία φορά άφθονες εξολοθρεύσεις τεράτων με εντυπωσιακά όπλα, ενώ ο Doom Slayer θα είναι “ο πιο δυνατός και badass χαρακτήρας που δημιούργησε ποτέ η id Software” όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του. Αυτός έχει υποστεί πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του, ενώ φέρει μαζί του ένα νέο όπλο που ονομάζεται Ballista και τρυπάει τους δαίμονες.

Στο Doom Eternal θα συναντήσουμε πάρα πολλά νέα όπλα αλλά και νέους τύπους εχθρών. Τα παλιά μοντέλα χαρακτήρων ανανεώθηκαν, ενώ αποκαλύφθηκε και ο Marauder, ένας νέος χαρακτήρας.

[UPDATE: 23/3/19 - Βίντεο όπου τρέχει σε Google Stadia] Κυκλοφόρησε gameplay video του Doom Eternal να τρέχει σε Google Stadia.

Στην περασμένη E3 η Bethesda ανακοίνωσε το νέο Doom και θεώρησε την ανακοίνωση της πλατφόρμας Google Stadia ως ιδανική περίσταση να προσφέρει λίγα ακόμα λεπτά από το επερχόμενο FPS. Στο δίλεπτο αυτό βίντεο βλέπουμε λίγες ακόμα σκηνές μάχης, πολλές εκρήξεις και καταστροφικές διαδικασίες σε έναν πλανήτη γεμάτο απειλές σε κάθε γωνιά του. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει και επίσημα.

[UPDATE 2: 10/6/19 - Gameplay βίντεο από την Κόλαση] Η Bethesda παρουσίασε gameplay από το Doom Eternal, αυτή τη φορά σφάζοντας ορδές δαιμόνων μέσα στην ίδια την Κόλαση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 3: 12/2/20 - Δείτε το χαοτικό Nightmare mode] Ο Youtuber, TheSpudHunter μας δίνει μια ματιά στο χαοτικό Nightmare mode του Doom Eternal και αν και το φαντάζεστε, η ταχύτητα και το άγχος που παράγει είναι σε άλλο επίπεδο.

 

Σε άλλα νέα για το Doom Eternal ο exeutive producer Marty Stratton, δήλωσε στο Official Xbox Magazine τα παρακάτω. “Βλέπουμε εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες να συνεχίζουν να παίζουν το Doom 2016 και δεν έχουμε τίποτα να τους δώσουμε. Έχουν ζητήσει περισσότερα DLC, έχουν ζητήσει περισσότερους τρόπους για να παίζουν και ειλικρινά έχουμε μπει με τα μούτρα στην ανάπτυξη του Doom Eternal και δεν τους έχουμε δώσει τίποτα. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος για θέματα όπως τα Master Levels και τα DLCs που έχουμε, τα νέα challenges που θα προσφέρουμε σε μηνιαία ή και εβδομαδιαία βάση, την υποστήριξη του Battle mode και πολλά ακόμα που έχουμε να κάνουμε πριν από την κυκλοφορία, δίνοντας πραγματικά στους παίκτες όλα όσα μας ζητούν όλον αυτό τον καιρό, δίνοντας τους περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερους τρόπους και επιλογές για βιώσουν την εμπειρία.”

Μπορείτε να δείτε ακόμα ένα gameplay video παρακάτω.

 

Το Doom Eternal θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Doom Eternal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification