Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beta

Hot
Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beta

Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beta

Νέο τρέιλερ για το Battle Royale. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/18] Η beta του Call of Duty: Black Ops 4 θα ανοίξει τον Αύγουστο.

Παρότι η Activision δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η beta του νέου Call of Duty θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο. Ορισμένα καταστήματα πώλησης video games δημοσίευσαν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Black Ops 4 πως η beta του θα φιλοξενηθεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού σε άγνωστη ημερομηνία.

Η τωρινή πηγή είναι το Comcast, που πέρυσι πρόσφερε σε ορισμένους πελάτες του δωρεάν πρόσβαση στην beta του Call of Duty: WWII. Έτσι και φέτος, υπόσχεται πρόσβαση στην beta του Black Ops 4 τον Αύγουστο σε ορισμένους τυχερούς. Περιμένουμε φυσικά επίσημη ανακοίνωση της Activision, η οποία λογικά θα προβεί σε δηλώσεις μέσα στον επόμενο μήνα, αν οι διαρροές είναι αληθινές εν τέλει.

[UPDATE: 13/7/18 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες] Η Activision ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της beta για το Call of Duty: Black Ops 4.

Η beta θα τρέξει στο PS4 από τις 3 Αυγούστου στις 20:00 έως τις 6 Αυγούστου στις 20:00, μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι.

Μία εβδομάδα μετά, δηλαδή το διάστημα 10-13 Αυγούστου, θα έχουμε την beta για όλους τους χρήστες PS4 και Xbox One, επίσης με ώρα έναρξης και λήξης 20:00.
Στα PC η early access beta ξεκινάει στις 10 Αυγούστου και ώρα 20:00. Αν δεν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι τότε θα παίξετε από τις 11 Αυγούστου και ώρα 20:00 (open beta). Οι beta για όλα τα format ολοκληρώνονται στις 13 Αυγούστου, τουλάχιστον για τον Αύγουστο, μιας και έπεται συνέχεια.

Στα PC η beta θυμίζουμε ότι δεν θα τρέξει στο Steam αλλά μόνο στο Battle.net.

Η Multiplayer beta θα έχει έξι maps, δύο εκ των οποίων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά (σ.σ. δεν τα είχαμε δει στην E3 2018). Θα μπορείτε να παίξετε στα modes Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy, αλλά και στο νέο Control mode, το οποίο περιλαμβάνει objectives στα οποία η μία ομάδα επιτίθεται και η άλλη αμύνεται εναλλάξ. Θα μπορέσετε επίσης να δοκιμάσετε τους νέους Specialists, αλλά και τους βετεράνους Nomad και Prophet. Όσοι λάβετε μέρος στη beta θα κερδίσετε μια μοναδική calling card ως bonus. Αν αποκτήσετε το μέγιστο rank της beta θα λάβετε ένα Ulock Token, το οποίο θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε αντικείμενο του Create-a-Class στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Το Battle Royale mode τον Σεπτέμβριο
Πέραν όλων αυτών, η εταιρεία ανάπτυξης Treyarch δουλεύει αυτή την περίοδο για το Battle Royale mode με την ονομασία "Blackout", η beta του οποίου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο. Μόλις έχουμε ακριβείς ημερομηνίες θα σας ενημερώσουμε με update σε αυτό το άρθρο.

[UPDATE 4: 14/8/18 - Ημερομηνία για την Battle Royale beta] Η Activision ανακοίνωσε ότι το δεύτερο open beta test του Call of Duty: Black Ops 4 θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου στο PS4. Θα ακολουθήσουν τα άλλα format λίγες ημέρες αργότερα.

 

[UPDATE 5: 21/8/18 - Battle Royale beta σε PC και Xbox One] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Treyarch, η beta του Blackout, του Battle Royale Mode του Black Ops 4, θα διεξαχθεί στα PC και Xbox One στις 15 Σεπτεμβρίου. Όσοι κάνετε προπαραγγελία, θα μπορείτε να λάβετε μέρος από τις 14 Σεπτεμβρίου.

 

[UPDATE 6: 4/9/18 - 80 παίκτες ανά match στην beta του Blackout] Σύμφωνα με δηλώσεις των developers Dan Bunting και David Vonderhaar στο Game Informer, προτεραιότητα στην ανάπτυξη του Call of Duty: Black Ops 4 είναι το gameplay να είναι όσο πιο ομαλό και ολοκληρωμένο γίνεται και αυτόν τον καιρό η προσοχή έχει στραφεί στον αριθμό παικτών.

 

 

 

Προς το παρόν η beta του Blackout mode έχει οριστεί να υποστηρίζει 80 παίκτες ανά match, αλλά δεν είναι σίγουρα ο τελικός αριθμός, καθώς έχουν γίνει και δοκιμές με 100 παίκτες (που είναι ο αριθμός παικτών των ναυαρχίδων του είδους PlayerUnknown’s Battlegrounds και Fortnite) και η Treyarch λέει πως τα χαρακτηριστικά της beta “η αρχή”.

[UPDATE 7: 7/9/18 - Τρέιλερ για το Battle Royale mode] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Battle Royale mode του Call of Duty: Black Ops 4. Μέσα σε μία ημέρα έφτασε τις τις 1,5 εκατομμύρια προβολές, αριθμός αρκετά εντυπωσιακός. Απολαύστε το:


 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 14/09/2018 20:24
Σαν video trailer φαινεται παρα πολυ καλο, εννοείται οτι θα το δούμε στην πράξει αλλα εχω την εντύπωση ότι θα περάσει το battlefield V.
Notification