Battlezone: Gold Edition

Hot
Battlezone: Gold Edition

Battlezone: Gold Edition

Θα περιλαμβάνει όλα τα DLC και δεν θα απαιτεί VR.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Rebellion Developments κυκλοφόρησε πρόπερσι το Battlezone στο PS4 (για το PlayStation VR) και έναν χρόνο αργότερα το έφερε και στα PC (για HTC Vive και Occulus Rift). Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Battlezone, την Gold Edition.

To Battlezone: Gold Edition δεν θα είναι αποκλειστικά VR και θα περιλαμβάνει όλα τα DLC, το οποίο σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα όλα τα bobble-heads, τα skins και τα horns από αυτά, ενώ επιπλέον θα διαθέτει και ένα Classic Mode το οποίο είναι σχεδιασμένο στα πρότυπα του πρώτου Battlezone της δεκαετίας του ’80. Επίσης, το Battlezone: Gold Edition θα κυκλοφορήσει και για Xbox One και Nintendo Switch. Οι κάτοχοι των VR εκδόσεων θα λάβουν ένα δωρεάν update με όλα τα περιεχόμενα της Gold Edition, ενώ σύμφωνα με την Rebellion, θα είναι δυνατό το co-op μεταξύ VR και μη-VR, αλλά δεν έχουν δοθεί ακόμα πληροφορίες για cross-platform υποστήριξη.

Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

To Battlezone: Gold Edition θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα κυκλοφορήσει για το Switch μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε το review του Battlezone, καθώς και περισσότερα για αυτό και συζητήστε για την επερχόμενη έκδοση στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.