Ειδήσεις FPS Serious Sam 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Serious Sam 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 06 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/0c/9d/serious-sam-4-enemy-72-1596724429.jpg
 

Serious Sam 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Θα καθυστερήσει για τον Σεπτέμβριο.

Η Croteam ανακοίνωσε ότι το Serious Sam 4 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά τον Αύγουστο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά τον Σεπτέμβριο.

Το νέο FPS της ομώνυμης σειράς, το οποίο θα υποστηρίζει έως και χιλιάδες εχθρούς ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου για PC (Steam) και Stadia, ενώ το 2021 θα το δούμε και για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Serious Sam 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification