Overwatch: Η Blizzard μιλάει για πιθανό Battle Royale mode

Αργυρώ Σουμπάκα

Αργυρώ Σουμπάκα  

Hearthstone is love, Hearthstone is life
 
0.0 ()
1
Overwatch: Η Blizzard μιλάει για πιθανό Battle Royale mode

Overwatch: Η Blizzard μιλάει για πιθανό Battle Royale mode

Δύσκολη η διαδικασία ανάπτυξής του.

Με τη δημοτικότητα των Battle Royale games να αυξάνεται συνεχώς πολλοί απο εμάς θα ήθελαν να δουν ένα παιχνίδι με τους ήρωες και τα maps του Overwatch σε ένα τέτοιο σενάριο. Μιλώντας στο Kotaku ο Jeff Kaplan, game director του Overwatch δήλωσε πως αν και ενθουσιάζεται κι αυτός στην ιδέα ενός Battle Royale mode καθώς είναι μεγάλος fan του είδους, μία τέτοια προσθήκη αυτή τη στιγμή ίσως να μην ήταν όπως θα έπρεπε να είναι.

Αναλύοντας, σημειώνει πως οι χάρτες του Overwatch είναι πολύ μικροί για να χρησιμοποιηθούν σε ένα σενάριο Battle Royale ενώ και οι ήρωες είναι ακατάλληλοι για κάτι τέτοιο αφού δεν είναι φτιαγμένοι για 1v1 μάχες και το "power level" τους είναι διαφορετικό. Ακόμα και αν χρησιμοποιούνταν οι μεγαλύτεροι χάρτες του Overwatch ή δινόταν η δυνατότητα επιλογής μόνο συγκεκριμένων ηρώων πάλι θα υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες, αναφέρει ο Kaplan.

Τελικά φαίνεται πως αν και το Battle Royale mode θα ήταν πόθος πολλών fans του παιχνιδιού και ακόμα και μελών της ομάδας του Overwatch, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Blizzard.

Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification