Hacker του Nintendo Switch τρέχει στην κονσόλα το Doom 3

Hot
Hacker του Nintendo Switch τρέχει στην κονσόλα το Doom 3

Hacker του Nintendo Switch τρέχει στην κονσόλα το Doom 3

Επόμενος στόχος το Doom 64.

 

Hackers και fans της σειράς Doom επιδιώκουν να φέρουν στο Nintendo Switch κάθε τίτλο της σειράς Doom.

Το Doom του 2016 κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο και στο Nintendo Switch, αποτελώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον πρώτο τίτλο της σειράς που έκανε την εμφάνισή του σε κονσόλα της Nintendo. Την προσπάθεια αυτή ωστόσο φαίνεται να θέλει να συνεχίσει ο χρήστης του Twitter με όνομα iodoom3 ο οποίος δημοσίευσε μια εικόνα σύμφωνα με την οποία κατάφερε να τρέξει και το Doom 3 στο Switch.

 

 

Το 2011 η id Software κυκλοφόρησε τον πηγαίο κώδικα του Doom 3 και έτσι ο Hacker iodoom3 ανέλαβε το έργο του να μεταφέρει το παιχνίδι σε διάφορες πλατφόρμες.

Εκμεταλλευόμενος την πρόσφατη είσοδο των Linux στο Switch από άλλους hackers, ο iodoom3 αξιοποίησε τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος και με ρίσκο βλάβης της συσκευής του κατάφερε να μεταφέρει το Doom 3 στο Switch του.

Ο ίδιος υπόσχεται να επιδιώξει ακόμα περισσότερες ανάλογες κυκλοφορίες θέτοντας ως επόμενό του στόχο τον ερχομό του Doom 64 στο Nintendo Switch.

Διαβάστε το review του Doom (2016) και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/02/2018 08:38
Δυνατός ο παίκτης .Είμαι σίγουρος ότι θα βάλει και άλλους τίτλους να τρέχουν.
Notification