Ειδήσεις FPS Τέσσερα Halo στο backwards compatibility του Xbox One

Τέσσερα Halo στο backwards compatibility του Xbox One

Thursday, 21 Sep 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/92/8b/halo-backwards-comp-21-1504875411.jpg
 

Τέσσερα Halo στο backwards compatibility του Xbox One

Διαθέσιμα από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/8/17] Στις αρχές  του έτους έγινε λόγος για τον ερχομό τεσσάρων Halo games στο Xbox One. Οι εικασίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από την Microsoft που υποστήριζε πως τα Halo 3, Halo 3 ODST, Halo 4 και Halo: CE Anniversary θα έκαναν την εμφάνιση τους στο Xbox One μέσω του backwards compatibility.

Στο πιο πρόσφατο Halo weekly update ο developer "343" είπε: “Ευχάριστα νέα: το back-compat εξακολουθεί να υφίσταται!” Από την άλλη η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το backwards compatibility του Xbox One συμπληρώνει: “Στρέφουμε τις βλέψεις μας στο να προετοιμάσουμε τους τίτλους για αξιοποίηση από το κοινό μας, στο hardware του Xbox One.”

Μαζί με τα αυτά τα Halo games έρχονται και τα αντίστοιχα map packs. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Noble Map Pack από το Halo: Reach δεν θα διατεθεί δωρεάν. Τα Halo που είναι ήδη διαθέσιμα στο Xbox One μέσω του The Master Chief Collection είναι τα Halo: CE Anniversary, Halo 2 remaster, Halo 3 και Halo 4 ενώ μαζί τους σαν επέκταση κυκλοφόρησε και το Halo 3: ODST. Το πότε θα εισαχθούν όσα προαναφέραμε στο backwards compatibility του Xbox One παραμένει αβέβαιο.

[UPDATE: 8/9/17 - Καθυστερεί η κυκλοφορία] Θα καθυστερήσει η προσθήκη των νέων Halo games στο backwards compatibility του Xbox One. 

Για ακόμη μια φορά ο developer "343" μίλησε μέσω του πρόσφατου weekly blog post και ισχυρίστηκε πως είναι αρκετά πρόθυμοι να φέρουν τους τέσσερις τίτλους που είχαν ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσουν μέσω του backwards compatibility. Συγκεκριμένα δήλωσε: “ Είμαστε αρκετά πρόθυμοι να σας τα φέρουμε! Το backwards compatibility του Xbox είναι δύσκολη δουλειά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να προετοιμάσουμε και τα τέσσερα games για κυκλοφορία. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να σιγουρέψουμε πως η εμπειρία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των fans ωστόσο έχουμε αρκετή πρόοδο, άρα πλησιάζουμε.”

[UPDATE 2: 21/9/17 - Κυκλοφορούν από σήμερα] Με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση, η Microsoft μας γνωστοποίησε ότι τα Halo, Halo 2, Halo 3 και Halo 4 κυκλοφορουν πλέον και στο Xbox One. Μπορείτε να τα τρέξετε μέσω του backwards compatibility.

Διαβάστε επίσης για το Halo 6 και συζητήστε περισσότερα για το backwards compatibility του Xbox One στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/09/2017 17:20
Ας αργήσουν αν είναι να τα βελτιώσουν όσο μπορούν.
#2 efane (Level 22) 21/09/2017 20:42
Κάθε τίτλος είναι καλοδεχούμενος, ποσο μάλλον η σειρά Halo, αν και πολλοί αγοράσαμε την Master Chief collection για το One.
#3 ashbringer (Level 25) 22/09/2017 09:29
Πολύ καλά νέα.Αγαπάμε τη σειρά Halo.
Notification